Træning

5 træningstips der giver mere velvære og selvomsorg

At tage i fitness er en form for selvpleje, som det er, men ofte ser vi det kun som selvpleje for kroppen. Det er vigtigt også at passe på dit sind i træningscentret, da dette virkelig kan forbedre dine træningsprogrammer og hjælpe os, der fører travle liv.

Vi har samlet 5 tips som du bør afprøve, når du har brug for ekstra pleje i din træning for at sikre dig, at du nyder hvert sekund af det.

Tidlig træning

Hvis du normalt er en natugle i fitness, er du sandsynligvis vant til at kæmpe dig gennem et travlt motionscenter og forsøge at finde en ledig maskine eller squat rack. Tidlige morgener i fitness er meget mere støjsvage, så du kan være ekstra forsigtig gennem hele din træning uden pres.

At starte din dag med en træning kan give dig mere energi og rydde hovedet, klar til hvad dagen har at tilbyde. Selvom alarmen kl. 6 måske ikke virker som selvpleje, er det absolut det værd.

Tag dig ekstra tid til at strække ud

Det er alt for let at forsømme en god udstrækningsrutine og ignorere fordelene ved opmærksomhed og fokus.

At tage ekstra tid for dig selv til at koncentrere dig om at strække hele kroppen ud ikke kun varmer dine muskler ordentligt op for at undgå skader, det beroliger sindet og får dig i zonen til din træning. Det er den perfekte måde at passe ekstra på dine muskler og sind på.

Prøv at lytte til en podcast

Uanset om du har mistet motivationen, eller du bare ønsker at være mere opmærksom, mens du træner, kan det være din frelser at lytte til podcasts mens du træner.

At bytte din sædvanlige musik ud til en podcast kan hjælpe med at berolige et travlt sind og sikre, at dine tanker er fokuseret på, hvad du lytter til og ikke livets stress og jag.

Der er så mange fitness- og træningspodcasts at vælge imellem for at motivere dig gennem din træning. At lytte til andre diskutere deres kærlighed til træning og tip og tricks kan være det ekstra skub, du har brug for til at komme igennem en god træning.

Fokuser på langsomme og kontrollerede bevægelser

I stedet for at skynde dig rundt og forsøge at få så mange sæt færdige så hurtigt som muligt, skal du tage dig tid gennem dine bevægelser.

At sænke farten ned og fokusere på kontrollerede bevægelser hjælper dig med at perfektionere form, hvilket giver en mere effektiv træning. Dette fokus fjerner presset og sikrer, at du tænker over, hvad du laver i det øjeblik, snarere end hvad du skal gøre næste gang.

Sved det ud i saunaen

Hvis du er heldig nok til at have et motionscenter med sauna eller have en sauna i nærheden, er det bestemt et must at prøve det, hvis du ønsker at tilføje lidt ekstra selvpleje til din rutine.

Det giver fordele til din krop som at rydde dine luftveje, åbne dine porer og slappe af i musklerne efter træning, saunaen er en god afslutning på din træning.

Ud over de fysiske fordele handler det kun om en af ​​de mest afslappende ting, du kan gøre. At tage tid til at være sammen med dine egne tanker inden den kommende dag vil føre til et sundere og mere opmærksomt plads.

Har du ikke en sauna? Prøv at tage et langt brusebad efter din træning for at slappe af.

Kort fortalt

At tage i fitness kan være lige så vigtigt for dit sind som det er for din krop. Det er alt for let at være på autopilot og glemme at tage sig af begge disse ting i fitness, og at tage ekstra pleje kan justere de to. Hvis tingene føles overvældende, og fitness er din flugt, kan du tage et par af disse selvplejetrin til at forbedre dine træningsprogrammer for at gøre dem endnu mere gavnlige for dit sind og din krop.

Dan Tai deler, hvorfor skader ikke skal stoppe dig

Vores Ambassadører

Dan Tai deler, hvorfor skader ikke skal stoppe dig

Find ud af, hvordan Dan Tai ikke lod skader forhindre ham i at opnå succes.

2020-09-16 19:37:26Skrevet af Isaac SyredMonica Green

Monica Green

Forfatter og ekspert

Oprindeligt fra det sydlige London dimitterede Monica fra University of Leeds med en grad i filosofi. Efter at have opdaget en kærlighed til at træne, mens hun studerede, blev Monica tiltrukket af vægttræning, som hjalp hende enormt meget gennem stressende tider som studerende. Fra at skrive for en populært studenterside udviklede Monica sine færdigheder som forfatter og skrev regelmæssigt populære bidder. Hun er begejstret for at kunne kombinere sin kærlighed til skrivning med sin passion for træning. I sin fritid elsker Monica at lave mad, prøve nye restauranter med venner og udforske nye vandrestier.


Se dagens tilbud og få dine favoritter med gode rabatter. Klik her