IMPACT UDSALG: SPAR OP TIL 70% PÅ ALT* + 10% EKSTRA MED KODE: MERE
| + GRATIS FRAGT NÅR DU KØBER VEGANSKE PRODUKTER

Kvindernes Internationale Kampdag 2021

Kvindernes Internationale Kampdag

Hver dag står kvinder over for modgang, stigmas og endda kritik over deres egne kroppe. Og hver dag rejser de sig op og udfordrer dette. Til Kvindernes internationale kampdag anno 2021 ønsker vi at fejre kvindernes styrke over hele verden samt vise vores støtte til at gøre sundhed, fitness og sport til noget, der er tilgængeligt for alle.

Udvalgte produkter til dig

Protein Træningstøj Bars & Snacks Vitaminer Kreatin Vegansk

Proteinpulver til kvinder - Hvad er bedst til dine behov?


Protein er ikke kun for bodybuildere. Det er et vigtigt makronæringsstof, som vi alle har brug for til et optimalt helbred.


De bedste proteinpulver til kvinder leverer alle de essentielle aminosyrer, der understøtter sundhed og stærke muskler. Mens der er så mange gode muligheder for kvinder at vælge imellem, kan det også være forvirrende.

Læs denne guide og find ud af hvad der passer bedst til dig.

Læs mere her

20-minutters dumbbell workout


Uanset om du arbejder hjemmefra eller prøver at tilpasse en træning til en travl tidsplan, kan vi alle være enige om, at vi føler os bedre og mere energiske, efter at vi har lavet en omgang træning for dagen. 

Denne hurtige 20-minutters dumbbell workout målrettet kvinder får pulsen op og musklerne til at arbejde, hvilket sikrer en god træning på godt under en time.

Begynd her

Opgradere din træningsgarderobe med disse nyheder

Vis alt