Kosttilskud

Proteinpulver til kvinder | Hvad er bedst til dine behov?

Protein er ikke kun for bodybuildere. Det er et vigtigt makronæringsstof, som vi alle har brug for til et optimalt helbred. Protein hjælper med at øge vores immunsystem, helbrede eventuelle skader og understøtter sund cellevækst og reparation.1

Når det kommer til træningsmål, kan proteinpulver også hjælpe os med at opbygge lean body mass, forkorte restitutionstid og endda tabe sig.2

De bedste proteinpulver til kvinder leverer alle de essentielle aminosyrer, der understøtter sundhed og stærke muskler. Mens der er så mange gode muligheder for kvinder at vælge imellem, kan det også være forvirrende. Så lad os nedbryde det og rydde op i noget af forvirringen.

bedste proteinpulver til kvinder

1. Impact Whey Protein: Dit Basic Protein

Portionsstørrelse: 25g

Protein pr. portion: 19 g

Whey protein er den mest almindelige form for proteinpulver, som du finder. Den er lavet af komælk og indeholder alle de essentielle aminosyrer, inklusive næsten 5 gram forgrenede aminosyrer (BCAA’er), som er nøglen til muskelopbygning og restitution.

Impact Whey er godt for alle, der har brug for at tilføje protein i deres kost; tæt på 100 kalorier og lavt sukkerindhold, kan det nemt passe til dine makroer eller kalorier for dagen.

2. Clear Whey Isolate: Den Forfriskende Protein Shake

Portionsstørrelse: 25g

Protein pr. portion: 20 g

Mens whey er den mest almindelige form for protein, er de fleste af mulighederne cremet, mælkeagtig. Når du vil have noget lettere og saftigt, er Clear Whey Isolate den, du skal gå efter.

Den er fyldt med 25 g protein og kommer i saftige smage. Det er stadig lavt i sukker og under 100 kalorier, hvilket gør det perfekt til at forblive hydreret når som helst på dagen. Clear Whey er så innovativ, at den blev vinderen af ​​’The Best Sports Nutrition Product’ i European Specialist Sports Nutrition Awards 2019.

3. Kasein: Proteinet med langsom frigivelse

Portionsstørrelse: 30g

Protein pr. portion: 23g

Kasein er det andet store protein, der findes i mælk, men fungerer anderledes i kroppen end whey protein. Mens whey er fantastisk til ethvert tidspunkt på dagen og fordøjes hurtigt, får kaseins proteinstruktur det til at fordøje langsommere og frigøre proteinbyggestenene i musklen over en længere periode.

Denne langsomme fordøjelse gør kasein til en god mulighed at bruge før sengetid eller mellem måltider, når du kontinuerligt vil give dine muskler brændstof for at komme sig og forberede dig til din næste træning.

4. Collagen Protein: Til Hår, Hud & Negle

Portionsstørrelse: 25g

Protein pr. portion: 22 g

Kollagen protein er forskellig fra whey og kasein, idet dets primære handling ikke er at opbygge muskler, men snarere understøtte mange forskellige vævstyper i hele kroppen. Kollagen er et strukturelt protein, som vores kroppe producerer, men nedbrydes over tid.

Kollagen protein eller peptider (kortere proteinkæder) understøtter sund hud, hår, negle, muskler og led. Mens denne type proteinpulver stadig understøtter muskelvækst, er dens primære rolle at øge sundheden for disse celler med stor omsætning i kroppen.

5. Diet Protein Blend: Protein Til Vægttab

Portionsstørrelse: 25g

Protein pr. portion: 21 g

Diet protein blend er en fremragende mulighed, der er fyldt med protein, men skræddersyet til kvindes vægttabssucces. Indeholder 25 gram protein i kun 96 kalorier, det har også tilsat vitaminer og næringsstoffer for at understøtte et sundt stofskifte og mineraler som jern og zink, som kvinder har brug for til et optimalt helbred.

Proteinblandingen hjælper med at bevare og opbygge lean body mass, selv når det er i et kalorieunderskud.

6. Protein Meal Replacement Blend

Portionsstørrelse: 51g

Protein pr. portion: 18 g

Nogle gange kan det være udmattende og tidskrævende at planlægge alle dine måltider – og nogle gange er du bare for travl til at tilbringe tid i køkkenet. Når du vil have en fuldstændig afbalanceret måltidserstatning, der er let at tage på farten, er Protein Meal Replacement Blend det perfekte proteinpulver til kvinder.

Indeholder 18 g protein plus de andre makroer, fibre, mineraler og vitaminer, en servering af denne proteinblanding er fantastisk til både gym- og hviledage. Måltidserstatninger kan være en nøglekomponent i vellykket vægttab og en praktisk mulighed for kvinder på farten.

7. Clear Vegan Protein: Det Forfriskende Veganske Protein

Portionsstørrelse: 16g

Protein pr. portion: 10 g

Det eneste, der er mere imponerende end det saftige Clear Whey Protein er Clear Vegan Protein. Mens valle er en god mulighed for de fleste diæter (inklusive vegetarer), var veganske proteinmuligheder tidligere begrænset til sojaprotein – men det er ikke længere tilfældet.

Ikke kun er dette veganske protein fuldstændigt drevet af ærter, det har også kun 51 kalorier pr. portion, hvilket gør det til en kaloriefattig mulighed for muskeoplfyldning eller at ramme dine makromål, mens du forbliver hydreret. Perfekt forfriskende proteinpulver til kvinder.

8. Vegansk Pre-Workout Pulver: Den Plantebaserede PWO

Portionsstørrelse: 14,5 g

Protein pr. portion: 6 g

Selvom det ikke teknisk set er et proteinpulver, er Vegan Pre-Workout det perfekte pre-workout supplement til enhver post-workout shake. Den indeholder L-citrullin, en aminosyre, der kan øge atletisk præstation sammen med naturlig koffein fra grøn te og grøn kaffeekstrakter.

Når det er parret med et BCAA-supplement til træning, vil dette både skubbe dig igennem en hård træning og prime dine muskler til recovery.

9. Ærteproteinisolat: Planteproteinet

Portionsstørrelse: 30g

Protein pr. portion: 23g

Når du følger en soja- / mejerifri kost, kan det være udfordrende at finde en lækker vegansk protein variant, men Ærteroteinisolat er en game changer. Som isolat er dette et stærkt raffineret proteinpulver, der også er laktose og glutenfri, hvilket gør det egnet til næsten ethvert kostmønster.

Dette proteinpulver til kvinder understøtter sund muskelmasse og kommer i flere forskellige lækre smage med lige omkring 100 kalorier per portion.

10. Weight Gainer Blend: Til Muskelmasse På Budget

Portionsstørrelse: 100g

Protein pr. portion: 31g

Bare fordi du er kvinde, betyder det ikke altid, at du prøver at tabe dig. Det er netop grunden til, at Weight Gainer Blend findes. Hvis du har brug for at pumpe dit kalorie- og proteinindtag, indeholder denne proteinblanding netop det protein, kulhydrat og kalorier, du har brug for til at opbygge muskelmasse.

Selvom udfordrende træning er vigtig, kan du ikke se gains uden den positive kalorie- og proteinbalance, som du kan opnå med Weight Gainer Blend.

20-minutters dumbbell workout til kvinder

Træning

20-minutters dumbbell workout til kvinder

Grib dine håndvægte og prøv denne træning.

2021-02-28 11:24:52Skrevet af Scott Whitney

Multivitaminer til kvinder | Hvad har du brug for?

Kosttilskud

Multivitaminer til kvinder | Hvad har du brug for?

Sådan sørger du for, at du får alt, hvad du har brug for.

2021-02-19 18:01:20Skrevet af Liam Agnew

Vores artikler skal kun bruges til informative og uddannelsesmæssige formål og må aldrig tages udgangspunkt i som værende lægehjælp. Hvis du er bekymret for dit helbred, så anbefales det at konsultere en sundhedsfaglig professionel, inden du tager kosttilskud eller introducerer større ændringer i din kost.


  1. USDA. 2015. Agricultural Marketing Service. AMS – USDA. [Online] April 24, 2015. [Cited: January 15, 2019.] https://www.ams.usda.gov/sites/default/files/media/ Whey%20Protein%20Concentrate%20TR.pdf. 
  2. Devries, M. C., & Phillips, S. M. (2015). Supplemental protein in support of muscle mass and health: advantage whey. Journal of food science, 80(S1), A8-A15. 


Claire Muszalski

Claire Muszalski

Forfatter og ekspert

Claire er registreret diætist fra the Academy of Nutrition and Dietetics og certificeret sundheds- og velvære coach fra the International Consortium for Sundhed og Wellness Coaching. Hun har en BA i biologividenskab og en Master i klinisk ernæring fra universitetet i Pittsburgh.

At tale og skrive om mad og fitness står Claires hjerte nær, da hun elsker at anvende sin viden og erfaring til at hjælpe andre, så de kan nå deres mål omkring sundhed og velvære.

Claire er også certificeret indendørs cyklinginstruktør og elsker det mentale og fysiske boost, som hun opnår ved at løbe og dyrke regelmæssig yoga. Når hun ikke selv holder sig i form, så hepper hun på hjembyens sportshold i Pittsburgh eller kokkererer i køkkenet til hendes familie.

Få mere at vide om Claires erfaring her.


Se dagens tilbud og få dine favoritter med gode rabatter. Klik her