Vores Ambassadører

Sådan brugte denne wellness-coach yoga til at håndtere sorg- og karriereskift | Everyday Athletes

Vores Everyday Athletes-serie er her for at fejre de utrolige præstationer hos mennesker i det virkelige liv.

Kommer fra alle samfundslag er disse individer et levende bevis på, at uanset hvad du har, eller hvor du kommer fra, kan du altid stræbe efter mere og drømme stort.

Disse mennesker er ikke det færdige produkt. De arbejder ubarmhjertigt med sig selv for at nå deres mål med korrekt ernæring og en dedikation til fitness. De er Everyday Athletes.

Mød Ayana Frierson. En yogainstruktør og wellness-coach med base i Brooklyn, New York City.

Født i Brownsville, Brooklyn, blev Ayanas forhold til fitness dannet fra at have sundhedsbevidste forældre. De understregede nemlig vigtigheden af korrekt ernæring i en tidlig alder.

Hendes første introduktion til træning i gym var med sin mor, der bragte hende med til sine egne træninger, mens Ayana trænede i børnesektionen. Dette rum, der indeholdt børnesikre vægtstænger og vægte, gav børnene et sikkert sted at være, mens forældrene fokuserede på deres egne træningsmål.

Men det var først, da hendes mor blev diagnosticeret med kræft i bugspytkirtlen, at Ayanas fiksering med fitness virkelig begyndte.

Med denne nyhed kom hjertesorg og tristhed. Men situationen medførte også re-evaluering og prioritering inden for hendes egen wellness og karriere. En fuldt ud livsstilsændring, hvor hun fandt yoga.

“Yoga betyder for mig en enhed om sig selv mentalt, fysisk … åndeligt.”

Yoga blev for hende en ”metafor for livet”.

Mens du udfører yoga flows, er man tvunget til at håndtere nutiden, den situation, du befinder dig i, og mens der opstår stress og spændinger, der fokuserer på diafragmatisk vejrtrækning. Bevægelserne i sig selv giver en bedre mulighed for at opleve nuværende øjeblikke på en sund måde.

Gennem øvelsen var hun i stand til at klare den nuværende situation, hun var midt i, og ”trække vejret igennem det”. Efter hendes mor gik bort, var det vigtigt for hende at tage og til sidst handle på de lektioner, hun lærte hende.

“Jeg tog den visdom, hun formidlede til mig, hvad enten det er en karriereændring for min mentale sundhed eller bare at følge det, du faktisk brænder for.”

Efter at have arbejdet med markedsføring og reklame, bemærkede Ayana fysisk fald i hendes helbred fra den stillesiddende skrivebordsjob og også mentalt fra stresset fra ni til fem. Det var tid for hende at tage hendes “bedste vens” råd og følge hendes lidenskab.

“Jeg udviklede virkelig denne kærlighed, denne ægte kærlighed, og jeg følte mig virkelig opfyldt ved at føre folk gennem eller til yoga.”

I dag arbejder Ayana med erhvervskunder, der lever liv som hendes tidligere. Hun leder klasser centreret omkring, hvordan man kan leve en sundere livsstil. Hun indarbejder lektioner for ikke kun ens fysiske sundhed, men også mental sundhed, ved at praktisere yoga undervejs.

Med tiden håber hun at udvikle et signatur træningsprogram, der hjælper enkeltpersoner med deres egenomsorg, bevidsthed og rutine – et der kaster lys over “hvad egenomsorg faktisk er og ikke kun, hvad almindelige medier har defineret det som.”

Personligt tab eller tilbageslag kan skabe eller ødelægge os, men de kan også være en katalysator for forandring. Det er i vores magt at bruge de værktøjer, vi har til rådighed for at gøre denne ændring positiv.

For Ayana var det et liv gennem yoga. Hendes erfaring med yoga har lært hende, at selv når situationer er uudholdelige, viser det sig gavnligt at tage sig tid til at leve i disse øjeblikke.

”Nogle gange, selv gennem de hårde situationer, skal du faktisk gennemgå det. Og når du kommer ud på den anden side, er du en stærkere, endnu bedre person end før. Og så, at tage det alene fra yoga har beriget mit liv i det væsentlige.”

Ayanas historie er en påmindelse om at følge din lidenskab og leve et liv, der giver mening. Tænk over den tanke, og hvis du er nødt til det, så gør noget ved det.

Denne enlige mor ændrede sit liv gennem fitness | Everyday Athletes

Vores Ambassadører

Denne enlige mor ændrede sit liv gennem fitness | Everyday Athletes

Sam blev tidligere mobbet for sin vægt, nu inspirerer hun andre til at være den stærkeste, sundeste version af sig selv.

2021-01-28 16:01:23Skrevet af Lauren Dawes

Et amputeret ben lod ikke livet holde ham tilbage fra sin drømmekarriere | Everyday Athletes

Motivation

Et amputeret ben lod ikke livet holde ham tilbage fra sin drømmekarriere | Everyday Athletes

Som bare 17 år måtte Cody træffe den livsændrende beslutning om at beholde sit ben eller fortsætte videre med sit liv.

2021-01-06 19:06:24Skrevet af Lauren DawesIan Roden

Ian Roden

Forfatter og ekspert

Ian Roden er uddannet fra Fordham Univeristy med en kandidat i kommunikation og medier med et fokus i journalistik og en bachelor i antropologi. Her har han skrevet for universitetsavisen, som er blevet rangeret top 10 i nationen.

En konkurrencedrevet atlet det meste af sit liv, har Ian brugt næsten et årti som livredder ved havet i New Jersey. I den rolle har han konkurreret i udholdenhedssports konkurrencer imod andre livreddere de sidste 8 år.

Som en livslang surfer, har Ian bruger det meste af sin fritid på havet hele året rundt. Han nyder også distanceløb, fotografering og at bruge alt for mange penge på koncertbilletter.


Se dagens tilbud og få dine favoritter med gode rabatter. Klik her