Vores Ambassadører

Kvindernes internationale kampdag 2021 | #MyChallengesFuelMe

Hver dag står kvinder over for modgang, stigmas og endda kritik over deres egne kroppe. Og hver dag rejser de sig op og udfordrer dette.

Til Kvindernes internationale kampdag anno 2021 ønsker vi at fejre kvindernes styrke over hele verden samt vise vores støtte til at gøre sundhed, fitness og sport til noget, der er tilgængeligt for alle.

Her er nogle af de måder, vi gør netop dette på dette års kampdag. Vi føjer til listen i løbet af de næste par uger, så sørg for at komme tilbage!

Læs denne inspirerende artikel om at nedbryde sine barrierer for at træneLauren Dawes

Lauren Dawes

Forfatter og ekspert

Lauren har en kandidat i engelsk litteratur oprindeligt fra syden. Hun har altid elsket at svømme, og så har hun få øjnene op for vægttræning. Derudover giver hun sig tid til fordybelse for at forbedre hendes zen på hendes ugentlige hot yoga time.

I weekenden plejer hun at lave mad eller spise en lækker brunch, og hun nyder at prøve nye opskrifter med hendes roomies - især fordi de forsøger at ryste SU-menuen af sig bestående af pasta. Først og fremmest er hun fast overbevist om at leve i balance mellem træning og et glas gin.

Få mere at vide om Laurens erfaring her.


Se dagens tilbud og få dine favoritter med gode rabatter. Klik her