Vores Ambassadører

Mød Lucie: Vender angsten på hovedet med tumbling gymnastik

24-årige Lucie Colbeck voksede op som et ret indadvendt barn, der kæmpede med angst og en stammen. Lucie søgte efter en distraktion og fandt et afløb i gymnastik, nærmere bestemt tumbling.

Nu sidder hun fra den nye trampolin i sin baghave og fortæller os om sin opvækst i gymnastik og om de barrierer, hun har overvundet.

“Det næstbedste”

Som 10-årig blev Lucies talent opdaget af en tumblingtræner under en gymnastiktræning. Hun husker tydeligt det tilbud, som træneren gav hende den dag: Hvis hun prøvede tumbling, ville han gøre hende til “den næstbedste ting”.

Træneren holdt sit løfte, og efter mere end et årti med gymnastik har Lucie konkurreret for Storbritannien, vundet priser som årets fremragende atlet i 2016 og taget sølvmedalje ved VM i gymnastik i 2015. Ud over alle disse utrolige resultater forklarer Lucie, at træningen “inspirerede mig til at blive en bedre version af mig selv” gennem hele hendes karriere.

“Jeg bekymrer mig nu og bliver ængstelig over ting, der ligger uden for gymnastik”

Hendes rejse var dog ikke uden udfordringer. Lucie led gennem hele sin karriere af det, hun kalder “mental blokering”. Efter at hun slog til for første gang omkring 18 år, forårsagede denne mentale blokering angst omkring visse færdigheder i hendes sport, hvilket ikke kun påvirkede hendes evne til at træne, men også hendes privatliv.

Uden for træningen forklarer Lucie, at “jo mere jeg bekymrer mig, jo værre bliver min OCD”, nogle gange i en sådan grad, at hun er bekymret for, “at hvis jeg ikke banker på bordet fire gange, så vil der ske noget slemt med mig eller min familie”. Lucie fortsætter med at arbejde med disse problemer og accepterer, at de altid vil eksistere i hendes sind til en vis grad, men at fokusere på at tage hver dag, som den kommer, uanset om den er god eller dårlig, hjælper hende enormt.

“Kærlighed er kærlighed; den har ingen begrænsninger”

Efter at være vendt tilbage fra en USA-turné med Cirque Du Soleil og efter at være gået ind i pandemiens år har Lucie nu trukket sig tilbage fra konkurrencegymnastik, selv om hun håber at vende tilbage en dag for den rene glæde ved det.

Indtil videre bruger hun sin tid på at træne gymnastik for børn et par gange om ugen, arbejde i detailhandlen og blogge om sport, livet og vigtigheden af at normalisere LGBTQ+-forhold inden for sport. I sit seneste blogindlæg fortæller Lucie om, hvordan hun ser på kærlighed uden etiketter, og om sin oplevelse af at komme ud til familie og venner i gymnastikkens verden.

Lucie har opnået nogle utrolige resultater på trods af de udfordringer, hun har stået over for, og som prikken over i’et starter hun nogle vigtige samtaler om homoseksuelle relationer inden for sport. Lucie og Myprotein er forenet af ambitioner om at yde vores bedste hver dag og kæmpe for at forbedre inklusionen i samfundet undervejs.

Mød Phyllida: Aktiv om dagen og aktivist om natten

Vores Ambassadører

Mød Phyllida: Aktiv om dagen og aktivist om natten

Dine ar er blot en del af din historie.

2021-06-30 11:16:11Skrevet af Evangeline Howarth

Mød Jamie: Dekoratør uden for banen, døv på banen

Vores Ambassadører

Mød Jamie: Dekoratør uden for banen, døv på banen

Lad aldrig begrænsninger stoppe dig i dine drømme.

2021-06-30 11:10:36Skrevet af Evangeline HowarthEvangeline Howarth

Evangeline Howarth

Forfatter og ekspert

Evangeline har deltaget i konkurrencepræget sportsgrene siden en ung alder. Som en kvalificeret RYA Dinghy Instructor forstår hun vigtigheden i en god ernæring som det rette brændstof til ekstrem- og udholdenhedssport, især på grund af hendes erfaring i Team GBR Squads samt lede og coache hendes universitets første hold.

I sin fritid elsker Evangeline at løbe - især maraton. I weekenderne finder du hende i gang med vandsport eller at vandre i bakker. Hendes yndlings aftener bliver brugt på en HIIT-session eller squats i træningscentret, inden hun forkæler sig selv med smagfuld og krydret mad og masser af grøntsager - yum!

Få mere at vide om Evies erfaring her.


Se dagens tilbud og få dine favoritter med gode rabatter. Klik her