Vores Ambassadører

Mød Jamie: Dekoratør uden for banen, døv på banen

Jamie Clarke er ikke en almindelig fodboldspiller, og han er heller ikke en almindelig person.

Hans præstationer på banen er et bevis på ambitionernes styrke og belønningen ved at være dedikeret til en passion.

Jamie er døv og blev som seksårig en af de første, der fik et cochlear-implantat, og som følge heraf siger angriberen, at han er blevet undervurderet hele sit liv.

Skam til alle, der begik den fejl at tvivle på Jamie eller hans talent med en bold for fødderne.

Aston Villa var en af de klubber, der viste interesse for Jamie i hans ungdom, og selv om han aldrig nåede til tops i professionel engelsk fodbold, har han alligevel haft en hæder- og prisfyldt karriere.

“Der har ikke været andet for mig. Det er altid fodbold, jeg tænker på fodbold hver dag. Jeg lever fodbold, jeg ånder fodbold. Det er min passion.”

Jamie har ikke kun repræsenteret Storbritannien og England, han har også spillet ved Deaf World Cup og Deaflympics. Ikke nok med det, han fik æren af at være anfører for landsholdet som 26-årig, mens han spillede ved EM i Tyskland.

Jamie spiller sammen med andre døve fodboldspillere i repræsentative konkurrencer, men han er i øjeblikket i Evesham United og spiller konkurrerende mod andre, der ikke har nogen form for handicap.

Som sædvanlig er frontmanden ikke bare i gang med at lave numre, han trives og mener, at det at være døv faktisk har givet ham en fordel i forhold til mange andre spillere, idet han beskriver den større visuelle bevidsthed som en sjette sans.

“Når jeg spiller med hørende spillere, eller et hørende hold, stoler de på deres øjne og ører, men for mig kan jeg ikke høre noget som helst, så jeg stoler på mine øjne. Jeg har et bedre syn end andre spillere har.”

Når Jamie ikke spiller fodbold, taler han sikkert om sport, mens han arbejder sammen med sin far som maler og dekoratør. Det er et job, som han indrømmer, at nogle måske vil finde “kedeligt”, men Jamie finder stor glæde ved at gøre en kunde glad og ved at arbejde på en måde, der støtter og komplimenterer hans kærlighed til fodbold.

Han er et eksempel for os alle på, at vi ikke skal lade de begrænsninger, som andre opfatter, definere hvem vi er, og altid stræbe efter at opnå mere.

Mød Hannah: Kunstner og eventyrer med en passion for svømning i åbent hav

Vores Ambassadører

Mød Hannah: Kunstner og eventyrer med en passion for svømning i åbent hav

Sæt dig selv fri.

2021-06-30 11:04:55Skrevet af Evangeline Howarth

Mød Amelia: Middle school idræt til mellemdistance stjerne

Vores Ambassadører

Mød Amelia: Middle school idræt til mellemdistance stjerne

Hard work pays off.

2021-06-30 10:59:50Skrevet af Evangeline HowarthEvangeline Howarth

Evangeline Howarth

Forfatter og ekspert

Evangeline har deltaget i konkurrencepræget sportsgrene siden en ung alder. Som en kvalificeret RYA Dinghy Instructor forstår hun vigtigheden i en god ernæring som det rette brændstof til ekstrem- og udholdenhedssport, især på grund af hendes erfaring i Team GBR Squads samt lede og coache hendes universitets første hold.

I sin fritid elsker Evangeline at løbe - især maraton. I weekenderne finder du hende i gang med vandsport eller at vandre i bakker. Hendes yndlings aftener bliver brugt på en HIIT-session eller squats i træningscentret, inden hun forkæler sig selv med smagfuld og krydret mad og masser af grøntsager - yum!

Få mere at vide om Evies erfaring her.


Se dagens tilbud og få dine favoritter med gode rabatter. Klik her