Myprotein Træningstøj

Sådan ser Power ud | Ny lancering af det mest kraftfulde tøj til kvinder 

For at fejre genlanceringen af Power, en vores stærkeste tøjkollektion til kvinder, er vi gået sammen med 16 af vores sejeste kvindelige ambassadører og influencers til at prøve tøjet og teste det af.

Absolut super seje sæt tøj i enten farven Copper Rose eller pastel Seafoam. Pigerne ankom til Hale Country Club & Spa og var klar og oplagte til at prøve tøjet af til en Body Sculpt time.
Dette skete:

Efter timen gav vi selvfølgelig pigerne tid til at få vejret og give dem lidt brændstof med nogle post-workout snacks. Deriblandt vores helt nye og uimodståelige 6 Layer Bar.
Herefter blev det tid til at give deres mening til kende om Power kollektionen.

power 6 layer bar

1. Hvad synes I om Power tøjet?

Sam D (@sammewhurstofficial): Jeg elsker det. Jeg er en stor fan af højtaljet, så alt hvad der er højtaljet, elsker jeg bare. De er behagelige, og de er også slidstærke, som mange piger selvfølgelig bekymrer sig om, når de træner. Du vil altid sikre dig, at dit træningstøj er squat-proof, hvilket de bestemt er. Og farven, jeg elsker pastelfarver, især om sommeren.

Sarah Harradine (@squatbot): Virkelig søde sæt, elsker farven og pasformen er virkelig rar. Det får mine bryster til at se hammer godt ud.

Gemma (@gemma_nicole_stanley): Det er min favorit hidtil, jeg kan virkelig godt lide det. Elsker den matchende farve på bh og leggings. Krydsningen på bagsiden af denne sports-bh er så dejligt, og det er virkelig støttende.

Rosi (@rosijayfitness): Jeg kan godt lide, at det er højtaljet leggings, uden at være alt for højtaljet. Jeg er ret lav, så nogle gange kan leggings komme lige op til min bh, som ikke er et godt udseende for mig. Og de er elastiske.

power

Amelia Smith (@ameliacourtney)

Amelia (@ameliacourtney): Jeg er bare forelsket i ryggen af denne bh, den åben ryg og cross- detaljer er så rart.

Arianna (@arianna_atjar): Jeg elsker formen af det Disse sømme former og fremhæver dine ben. Designet af det er fantastisk til din bagdel.

Jazz (@jazzfranks): Jeg elsker absolut farverne, jeg elsker variationerne i farverne, så du har dine pasteller, men så har du også nogle mørkere toner. Jeg tror faktisk, at den mørke burgundy er min favorit. Jeg har altid sort på til træning, så jeg skulle lige vænne mig til de lyse farver, men jeg synes, at det er så fint og feminint.

Evie (@evangelinegomez): Farverne er poppin ‘, især når jeg er solbrun til sommer. Og de højtaljet leggings gør bare hele looket helt fantastisk. Det er simpelthen drømmen.

Myprotein power

Jazz Franks (@jazzfranks)

2. Hvordan var træningen?

Jazz: Jeg var ikke vant til det, hvilket måske godt kunne ses. Jeg nød det virkelig, det er rart med noget variation fra ens faste træningsrutine. Det er ikke noget, jeg ville gøre normalt, men det var godt at prøve. Mavetræningen! Den mavetrænings sektion var fantastisk. Jeg plejer aldrig at fokusere kun på at træne min core, da den bruges under alle andre øvelser. Jeg laver aldrig sit ups, så ja, det var smertefuldt. På den gode måde.

Amelia: Jeg elskede træningen. Følte vi gik tilbage i tiden til 80’erne, men ja jeg nød det.

Power Myprotein

Paris Chardonnay (@_parischardonnay)

3. Ser du dig selv som værende en kvinde med power?

Sam D: Ja det synes jeg. Jeg har gennemgået mange hårde ting i mit liv. Jeg har været på et meget lavt sted mentalt, men jeg føler, at alt sker af en grund, og jeg tror på karma. Jeg mediterer dagligt. Jeg ser mig selv stærk. Både mentalt, men også fysisk til min træning.

Sarah Harradine: Ja det tror jeg. Jeg er en power atlet, så selv om det ikke er noget, jeg nødvendigvis aktivt forfølger, tror jeg, jeg bare gør det til en del af hverdagen.

Rosi: Ja helt sikkert, jeg får min power indefra.

Laura Todd (@laura_rose_fitness)

Arianna: Ja, absolut, jeg er en boss lady. At tage til træning giver dig tillid, endnu mere, når du har noget på, der får dig til at føle dig godt og selvsikker – og Myprotein gør det.

Jazz: Ja 100%! Jeg synes, jeg er ret stærk. Jeg styrkeløfter, så ja.

Evie: Absolut, jeg ved, at jeg har styrken til at gøre alt selv. Jeg er ikke afhængig af nogen andre. Jeg kan tage til træning, løfte nogle vægte, føle mig stærk og vide, at jeg gjorde det selv. Og at mødes med pigerne og have lidt tøsetid er skønt, men også så vi kan vise, at kvinder er et stærkt køn. Sammen og alene.

Fra venstre til højre: Gemma Stanley (@gemma_nicole_stanley) and Amelia Smith (@ameliacourtney)

4. Hvad motiverer dig?

Sarah Harradine: Jeg vil altid gøre det bedste for min familie og venner, og jeg vil gøre det bedste for mine klienter for at inspirere dem – såvel som bare at føle mig godt til pas og hvile i mig selv.

Rosi: Jeg tror, at bare fordi jeg nyder træning, og jeg ved, at det vil få mig til at føle mig godt tilpas i mig selv, så tænker jeg ikke engang på det. Jeg sætter bare in alarm, står op og tager ned og træner.

Arianna: Mennesker, mine venner, min familie.

Jazz: Jeg vil bare være en bedre version af mig selv hver dag. Jeg har ikke rigtigt et fastsat mål, så jeg vil bare sørge for, at jeg er den bedste version af mig.

Myprotein powert

Vanessa Bauer (@vanessabauer_skates)

5. Hvis du kunne have en superkraft, hvad ville det så være?

Sam D: At kunne stoppe negativ spredning, fordi jeg føler lidt, at det er blevet en sygdom. Hvis nogen er negative omkring dig, fanger du det.

Sarah Harradine: Åh gud, jeg skal vise, at jeg er meget nørdet her, men du kender Black Widow fra The Avengers … Hun har ikke en superkraft, men hun er bare helt vild. Hun er klog, hun er en superfighter, og hun er så strategisk, så jeg vil bare være hende.

Gemma: At være en flue på væggen.

Rosi: At kunne stoppe tiden, så jeg kunne sove længere.

Myprotein Power

Amelia Smith (@ameliacourtney)

Arianna: Jeg gad godt at kunne være tankelæser. Men kun selektivt, ikke bare høre alles tanker konstant. Du kunne derved få folks ideér og vide, hvad de tænker.

Jazz: Jeg gad godt at kunne gøre mig usynlig, men jeg ville nok ende med at komme ud i problemer, da jeg ville snige mig op på folk og se, hvad de laver.

Evie: At kunne flyve. Jeg ville starte med at flyve til Australien.

Amelia: Jeg ville gerne kunne gøre mig usynlig. Jeg er en smule nysgerrig..

myprotein power

Bagerste række, venstre til højre: Vanessa Bauer, Evie Gomez, Paris Chardonnay, Olivia Jarvis, Samantha Dewhurst, Jazz Franks, Lil Smith, Sarah Harradine. Nedersterække, venstre til højre: Olivia Cox, Rosi Jay Pierce, Arianna Atjar, Laura Todd, Emma Cox, Gemma Stanley, Danielle King, Amelia Smith

Alt, hvad der er tilbage for dig at gøre nu, er at træffe den hårde beslutning om hvilken farve, der skal prøves af først.
#MyPowerLauren Dawes

Lauren Dawes

Forfatter og ekspert

Lauren har en kandidat i engelsk litteratur oprindeligt fra syden. Hun har altid elsket at svømme, og så har hun få øjnene op for vægttræning. Derudover giver hun sig tid til fordybelse for at forbedre hendes zen på hendes ugentlige hot yoga time.

I weekenden plejer hun at lave mad eller spise en lækker brunch, og hun nyder at prøve nye opskrifter med hendes roomies - især fordi de forsøger at ryste SU-menuen af sig bestående af pasta. Først og fremmest er hun fast overbevist om at leve i balance mellem træning og et glas gin.

Få mere at vide om Laurens erfaring her.


Se dagens tilbud og få dine favoritter med gode rabatter. Klik her