Myprotein Træningstøj

Eksklusivt til Black Friday: Helt nyt træningstøj

Denne Cyber Month er det ideelle tidspunkt til at opdatere din træningsgarderobe, og MP’s nyeste kollektion har de perfekte stykker til at skille dig ud. Engage kollektionen er fortaler for slidstærke essentielle ting, der kan tage dig fra en løbetur i parken til en intens træningssession med vægte.

Og med hjælp fra Deal Genuis kan du få dem alle til fantastiske priser, mens du undgår den sædvanlige stress ved Black Friday-shopping.

Her er et kig på nogle af de bedste Black Friday-tilbud på tøj …

Engage Hoodie

Engage Hoodie er fremstillet af dobbeltlaget stof og er bygget til at holde dig varm på kolde vinterture til træningscenteret. Det super bløde materiale holder dig comfy, mens det tredelte design og ingen snørebånd gør den funktionel til perfektion.

Denne hættetrøje fås i Dark Grey Marl og er en uundværlig del af enhver garderobe.

Engage kortærmet T Shirt

Vil du have åndbart stof uden at skulle trodse kulden i en vest? Vi har dækket dig ind med Engage Short Sleeve T-Shirt. Med mesh-paneler i halsudskæring og sidestykker for ventilation og 4-vejs stretchstof for let bevægelighed er denne top den ideelle tilføjelse til din vintertræning.

Hent din nu i farven sort og wine.

Engage Shorts

Komfort er nøglen, og Engage shortsene er svaret. Det subtile camo-print og MP-logobåndet i taljen er helt igennem cool. Disse shorts er designet med en justerbar taljebånd og mesh-paneler og giver dig bevægelsesfrihed uden at gå på kompromis med æstetikken.

Fås i farven sort og wine.

Engage Sports BH

En god sports-bh er en maker eller breaker til din træning. MP har designet Engage Sports Bra‘en med tykt jacquard elastisk korsbåndsdesign og aftagelige bh-kopper, der holder dig støttet under din træning. Det højglanset stof og den dybe lilla farve viser, at Engage Sports Bra er den perfekte blanding af stil og funktion.

Få fat i din i Deep Purple.

Engage Leggings

Gå direkte fra træningscenteret til en søndagstur i parken med Engage Leggings. Det højtaljede, højglansede design er smigrende og samtidig praktisk og viser, at træningstøj ikke kun er til fitness centret.

Fås i Deep Purple.

Engage Langærmet Crop ¼ Zip

Engage Long Sleeve Crop ¼ Zip er et fantastisk par med Engage Leggings. Lavet af det samme højglansstof, fremhæver crop-silhuetten din figur og giver mulighed for åndbarhed. Føl dig selvsikker og præstér bedre i Engage Long Sleeve Crop ¼ Zip.

Fås i Deep Purple.

Kort fortalt

Vi går stort ud på Black Friday, og det synes vi også, du skal gøre. Vi har en hel måned med tilbud, som du kan vælge imellem. Forny din garderobe, og bliv det nyeste fitness-stilikon i Engage kollektionen i denne Cyber Month.

Dette skal du købe til Black Friday | Årets største og bedste deals

Kosttilskud

Dette skal du købe til Black Friday | Årets største og bedste deals

Det er tid til at begynde at skrive din Black Friday ønskeliste.

2022-10-30 10:00:23Skrevet af Emily Wilcock

Black Friday Box | Bestseller boksen du ikke vil undvære

Kosttilskud

Black Friday Box | Bestseller boksen du ikke vil undvære

Keep calm og prøv vores bestseller i dette års Black Friday Box.

2022-11-04 04:00:19Skrevet af Monica Green

The Deal Genius bringer ro over Black Friday virvaret

Vores Ambassadører

The Deal Genius bringer ro over Black Friday virvaret

Alt, hvad du behøver at vide om Myproteins Black Friday tilbud.

2022-10-21 13:55:57Skrevet af Monica GreenMonica Green

Monica Green

Forfatter og ekspert

Oprindeligt fra det sydlige London dimitterede Monica fra University of Leeds med en grad i filosofi. Efter at have opdaget en kærlighed til at træne, mens hun studerede, blev Monica tiltrukket af vægttræning, som hjalp hende enormt meget gennem stressende tider som studerende. Fra at skrive for en populært studenterside udviklede Monica sine færdigheder som forfatter og skrev regelmæssigt populære bidder. Hun er begejstret for at kunne kombinere sin kærlighed til skrivning med sin passion for træning. I sin fritid elsker Monica at lave mad, prøve nye restauranter med venner og udforske nye vandrestier.


Se dagens tilbud og få dine favoritter med gode rabatter. Klik her