Ernæring

Squid Game makroer hjælper dig ikke med at vinde tovtrækning

Hvis du ikke har set Squid Game, hvor har du så været? For det andet lyder nogle af disse måltider måske mærkelige for dig, og måske ikke noget, du har lyst til at tilføje til din ugentlige madplan (vi kigger på dig, cider og et kogt æg). Men du vil måske genoverveje det, når du har set makroerne.

 

Vi ville gerne tro, at disse måltider gav deltagerne nok styrke til at overvinde alle udfordringer, men det er tydeligvis ikke tilfældet… men de hjalp tydeligvis Seong Gi-hun, og han stjal ikke engang en ekstra portion æg.

Squid Game Meals 

Bento Box

  Kalorier (kcal)  Kulhydrat (g)  Fedt (g)  Protein (g) 
Ris 100  23    2 
Æg  90  0.4  6.8  6.3 
Kimchi  15  2    1 
Grønt 56  8.6     
I alt  261  34  6.8  9.3 

Bento boxes bestod af ris, et stegt æg, kimchi (krydret fermenteret kål) og kogte grøntsager. Ærligt talt så de lækre ud. Selvom jeg ikke er sikker på, at det var kål. Endnu mindre sikker på fermenteret kål.

Soboro brød med mælk

  Kalorier (kcal)  Kulhydrat (g)  Fedt (g)  Protein (g) 
Soboro Bread  394  19.8  7.8  8.8 
100 ml Mælk   50  4.8  1.8  3.6 
I alt  444  24.6  9.6  12.4 

Selv om det ikke er bekræftet, formoder rygterne på nettet, at det brød, der spises, er Soboro-brød, en populær sød bolle. Vi kan ikke fortælle dig makroerne for det lille stykke papir, som undercover-lægen Byeong-gi fik i sin bolle, men vi ved i hvert fald, at det fik den honningkage til at smage meget sødere.

Æg og cider

  Kalorier (kcal)  Kulhydrat (g)  Fedt (g)  Protein (g) 
Kogt æg 68  0.5  4.7  5.5 
Chilsung Cider  130       
I alt  198  0.5  4.7  5.5 

For en snack, der virkelig ikke lyder særlig tiltalende, var deltagerne ivrige efter at få en anden portion… Ikke vores yndlings kombination nogensinde, men vi ville give den en chance for et proteinhit før næste kamp.

Honningkage

  Kalorier (kcal)  Kulhydrat (g)  Fedt (g)  Protein (g) 
Honningkage  391  89.1  1.8  2.8 

Et højtryksøjeblik i squid game. Men hvordan skal vi fokusere på det, når munden løber i vand?

T-steak

  Kalorier (kcal)  Kulhydrat (g)  Fedt (g)  Protein (g) 
T-Steak  560    37  56 

Man kan aldrig gå galt i byen med en bøf, især ikke med 56 g protein. Vi vil gerne have fem, men vi vil gerne gå, før det bliver mørkt…

Tteokbokki

  Kalorier (kcal)  Kulhydrat (g)  Fedt (g)  Protein (g) 
Tteokbokki  340  76  1  7 

Vores fødselsdagsgodbidder bestod af chokoladekage og is. Jeg er ikke sikker på, at vi ville erstatte det med Tteokbokki. Selv om makronerne er bedre.

Samyang Original Ramen

  Kalorier (kcal)  Kulhydrat (g)  Fedt (g)  Protein (g) 
Samyang Original Ramen  510  78  17  10 

Bestemt ikke den mest næringsrige ret på menuen. Ser dog stadig velsmagende ud, selv om den var helt tør.

Grillet makrelret

  Kalorier (kcal)  Kulhydrat (g)  Fedt (g)  Protein (g) 
Grillet makrel  248    22  21 

Ikke helt en bøf, men vi tager den. Især hvis vi købte den for 10.000 won (eller gratis) af Cho Sang Woos mor.

Hvad dine makroer ikke fortæller dig – makrel er fuld af Omega-3, jern og zink. Når alt kommer til alt handler det ikke KUN om dine makroner.

Kort fortalt

Jeg kan ikke sige, at vi har lyst til at gå ind i Squid Game i nærmeste fremtid, selv om vi gerne vil tro, at en smule Impact Whey måske har hjulpet under tovtrækkeriet … Disse makroer ser dog i det store og hele ret gode ud, og vi bliver måske nødt til at lave en Layered Bar med honningkagensmag på et tidspunkt.

Vores artikler skal kun bruges til informative og uddannelsesmæssige formål og må aldrig tages udgangspunkt i som værende lægehjælp. Hvis du er bekymret for dit helbred, så anbefales det at konsultere en sundhedsfaglig professionel, inden du tager kosttilskud eller introducerer større ændringer i din kost.Emily Wilcock

Emily Wilcock

Forfatter og ekspert

Emily is studying Business Management & Marketing at the University of Birmingham and is currently on her intern year. She has a keen interest in both writing and fitness, so is happy she can now combine the two. She likes to spend time with her friends, both in & out of the gym.


Se dagens tilbud og få dine favoritter med gode rabatter. Klik her