Dessert & Snacks

Panna Cotta med højt proteinindhold | Sund dessert

Panna cotta er en traditionel italiensk dessert, der i bund og grund er en simpel (men super lækker) blanding af fløde, sukker og vanilje – hvilket normalt betyder, at den også er ret usund.

Vores italienske køkkendronning @healthy_floflo har dog lavet en meget lettere version af denne uimodståelige dessert, så du kan nyde en overbærende treat, der også har utrolige makroer. Hver portion indeholder over 23 g protein og har kun 202 kalorier. Lyder som en sweet deal ikke?

Der er ikke tilsat sukker i Flos opskrift, og den er lavet med blot en håndfuld enkle ingredienser, herunder en af vores mest spændende smagsvarianter til dato – Cereal Milk Impact Whey Protein. Hvis du ikke allerede har fået fingrene i denne, så anbefaler vi seriøst, at du får den lagt i kurven hurtigst muligt. Du vil takke os senere.

Alt i alt tror vi, at vi lige har fundet din nye go-to dessert til at tilfredsstille din trang efter middagen, og vi kan ikke vente på, at du bliver lige så besat af den som os.

Til 2 personer

Ingredienser

Fremgangsmåde

  1. Lav først din protein shake ved at tilsætte kokosmælk, vand og Cereal Milk Impact Whey Protein til en shaker og ryst godt for at opnå en glat, klumpefri væske.
  2. Hæld den i en skål og tilsæt derefter gelatine – lad den stå i et par minutter, før den blandes, og tilsæt derefter vaniljeekstrakt.
  3. Overfør blandingen til en gryde, og varm væsken forsigtigt op, men pas på, at den ikke når at koge.
  4. Hæld den i 2 ramekiner, og sæt den på køl i mindst 4 timer eller natten over i køleskabet.
  5. I mellemtiden tilberedes jordbærsaucen ved at blende jordbærrene med en stavblender. Lad den stå på køl i køleskabet, indtil den skal bruges.
  6. Når panna cottaen er stivnet, serveres den ved forsigtigt at vende ramekinen over på en tallerken. Dæk med jordbærsaucen og et par ekstra jordbær som prikken over i’et – og spis!
Protein spread fudge med kun 2 ingredienser

Sunde Opskrifter

Protein spread fudge med kun 2 ingredienser

Denne super indulgence fudge kunne ikke være enklere at lave.

2020-07-23 17:58:30Skrevet af Lauren Dawes

Vegansk mousse med peanut butter

Sunde Opskrifter

Vegansk mousse med peanut butter

Du bliver muligvis overrasket over én af ingredienserne.

2021-01-20 07:50:17Skrevet af Lauren Dawes

Ernæringsinformation

Per portion

Kalorier 202
Totalt fedtindhold 6,7g
Total kulhydrater 12g
Proteiner 23,8g


Lauren Dawes

Lauren Dawes

Forfatter og ekspert

Lauren har en kandidat i engelsk litteratur oprindeligt fra syden. Hun har altid elsket at svømme, og så har hun få øjnene op for vægttræning. Derudover giver hun sig tid til fordybelse for at forbedre hendes zen på hendes ugentlige hot yoga time.

I weekenden plejer hun at lave mad eller spise en lækker brunch, og hun nyder at prøve nye opskrifter med hendes roomies - især fordi de forsøger at ryste SU-menuen af sig bestående af pasta. Først og fremmest er hun fast overbevist om at leve i balance mellem træning og et glas gin.

Få mere at vide om Laurens erfaring her.


Se dagens tilbud og få dine favoritter med gode rabatter. Klik her