Gå til hovedindhold
Træning

Gainede 7 kg på 30-dages transformation

Gainede 7 kg på 30-dages transformation
Emily Wilcock
Forfatter og ekspert1 år Siden
Se Emily Wilcock's profil

Joe Fazer er kendt for at dele fitness råd med sine venner og følgere. For nylig følte Joe sig endnu mere generøs end normalt og ønskede at give denne generøsitet videre til en helt fremmed person. Han fandt den 20-årige universitetsstuderende Louis og udfordrede ham til en 30-dages kropstransformation. Louis accepterede.

Louis er ikke nogen nybegynder i fitnesscentret, men studierne har overtaget hans liv på det seneste, hvilket har ført til manglende træning og en dårlig kost. Men med Joes vejledning glædede Louis sig til at tage fat på tingene igen og komme tilbage på sporet i fitnesscentret.

https://youtu.be/PK-yMixqVvA

Louis havde kun 30 dage til at tage så meget på som muligt, og derfor var det nødvendigt med en streng træningsplan. Med så mange muskelgrupper, der skulle rammes, var den mest logiske plan at gennemføre tre ugentlige helkropsøvelser med hvile mellem hver af dem. For Louis var det mandag, onsdag og fredag, hvilket gav hans muskler tid til at restituere, inden de blev trænet igen.

Træningsplanen

Men det er ikke kun i træningscenteret, at du opnår gains. Ernæring er lige så vigtigt. Joe har lavet masser af førstehåndsforskning for at finde de bedste fødevarer til muskelopbygning, så han har udarbejdet en skræddersyet kostplan til Louis.

Måltid 1 - shake med højt kalorieindhold

Måltid 2 - klassisk kylling og ris

 • 1,5 kyllingebryst eller 200 g 5% hakket oksekød
 • Pakke ris
 • Grøntsager

Måltid 3 (før træning)

 • 1,5 kyllingebryst
 • 3 wraps
 • Snack (efter gym)
 • Clear Whey protein shake

Måltid 4

 • 1,5 kyllingebryst eller 200 g 5% hakket kød
 • Pakke ris
 • Grøntsager

Måltid 5

 • Protein yoghurt

På bare 30 dage tog Louis kiloene på. Hvis de visuelle billeder ikke er nok, så læs tallene: Han tog 7 kg på og gik fra 64 kg til 71 kg, og hans squat gik fra 70 kg til 100 kg. Imponerende.

Kort fortalt

Efter blot 30 dage, men med masser af hårdt arbejde, var Louis fuldstændig forvandlet. Ikke kun hans fysik - han følte sig mere motiveret og selvsikker end nogensinde før. Hvis du har brug for et lille ekstra skub til at fortsætte din træning, skal du ikke lede længere. Sikke en forskel en måned kan gøre.

Vores Ambassadører

Joefazer afslører de værste ting om fitnessbranchen og pinlige øjeblikke i fitnesscentret

Vi fik helt sikkert meget mere at vide om Joefazer i denne episode af Light Heavyweight.

2 år SidenI Emily Wilcock
Træning

Byg bredere skuldre på 12 uger

Kalorier, søvn og masser af fokus på delts.

1 år SidenI Emily Wilcock
Emily Wilcock
Forfatter og ekspert
Se Emily Wilcock's profil
myprotein