Gå til hovedindhold
Kosttilskud

5 Måder at forny sin protein shake på

5 Måder at forny sin protein shake på
Evangeline Howarth
Forfatter og ekspert4 år Siden
Se Evangeline Howarth's profil

Hvis du bliver træt af den samme gamle shake, så tag lige et ekstra kig i vores sortiment. Vi har over 40 forskellige smage, så der er virkelig ingen undskyldninger for ikke at forny sin protein shake.

Du ønsker dog muligvis at tage din yndlingssmag op på et nyt niveau. Uanset om det er for at øge næringsindholdet eller selve smagen, er her vores bedste måder at sikre, at du aldrig keder dig med din protein shake.

Mix med mælk

forny sin protein shake

Hvis du tager din protein shake med vand, er det ikke underligt, at du keder dig. Ved at blande det med mælk tilsættes ikke kun ekstra protein, men også andre næringsstoffer. Hvis du allerede tager din shake med mælk, men leder efter en lettere mulighed, der er tykkere end bare vand, kan du prøve en plantemælk. Disse er ofte lavere i kalorier, så det er en god mulighed, hvis du ønsker at holde dem nede.

FlavDrops for ekstra smag

forny sin protein shake

Hvis du køber protein uden smag, vil FlavDrops være din nye bedste ven. Tilsæt en anden smag hver dag med nul tilsat kalorier, sukker eller fedt pr. portion. Kan du lide noget frugtagtigt? Prøv at tilføje et par dråber æblesmag. Hvis du ønsker at forkæle dig selv, skal du prøve cheese cake. FlavDrops er også en fantastisk tilføjelse til din havregrød, desserter, kaffe og kager.

Sig det med frugt

forny sin protein shake

Tilføj et ekstra boost af vitaminer ved at kaste dine yndlingsfrugter i. Hvorfor ikke kaste nogle bananer i for en endnu mere cremet konsistens og lækker sødme.

Kæmper du for at spise nok grønt? Du kan også smide disse i. Bare blend sammen og nyd! Hvis du leder efter nogle nye kombinationer, så tjek vores opskrifter med højt proteinindhold.

Men først… Kaffe…

Brug for et ekstra koffein boost sammen med din shake? Prøv at tilføje et skud kaffe for at give energi igen efter træningen. Dette fungerer godt sammen med enhver af vores chokolade smage for at få en lækker kaffe-mokka-shake.

Vil du have lidt ekstra forkælelse? Prøv at tilføje knust is i og et sprøjt med pisket fløde for at genskabe din yndlings kaffebar-godbid.

Peanut butter gains

Pakket med sunde fedtstoffer og protein er en klat peanut butter en god tilføjelse til enhver shake. Blend det op med din favorit chokolade proteinsmag, mælk, havre og banan til den perfekte bulking shake, der tilbyder protein, kulhydrater og sunde fedtstoffer. Alt hvad du har brug for til ultimativ genopbygning og restitution. Du kan også prøve cashew eller mandelsmør for en anden smag, men med de samme fordele.

Kort fortalt

Der er masser af forskellige måder, hvorpå du man kan forny sin protein shake på, så prøv dig med dine yndlingssmage og smag dig frem.

Vores artikler skal kun bruges til informative og uddannelsesmæssige formål og må aldrig tages udgangspunkt i som værende lægehjælp. Hvis du er bekymret for dit helbred, så anbefales det at konsultere en sundhedsfaglig professionel, inden du tager kosttilskud eller introducerer større ændringer i din kost.

Evangeline Howarth
Forfatter og ekspert
Se Evangeline Howarth's profil

Evangeline har deltaget i konkurrencepræget sportsgrene siden en ung alder. Som en kvalificeret RYA Dinghy Instructor forstår hun vigtigheden i en god ernæring som det rette brændstof til ekstrem- og udholdenhedssport, især på grund af hendes erfaring i Team GBR Squads samt lede og coache hendes universitets første hold.

I sin fritid elsker Evangeline at løbe - især maraton. I weekenderne finder du hende i gang med vandsport eller at vandre i bakker. Hendes yndlings aftener bliver brugt på en HIIT-session eller squats i træningscentret, inden hun forkæler sig selv med smagfuld og krydret mad og masser af grøntsager - yum!

Få mere at vide om Evies erfaring her.

myprotein