Kosttilskud

Ny lancering af TheWhey | Premium whey protein

I dag har Myprotein lanceret et innovativt nyt produkt, der sætter nye standarder, når det kommer til sportsernæring. TheWhey er et helt nyt premium whey protein, som er specielt udviklet til at fremme muskelvækst og genopbygning.
Dette er din chance for at finde ud af alt omkring TheWhey.

Premium Whey Protein

THEWHEY-Setting-A-New-Standard

 

Der findes mange forskellige slags valleprotein produkter, men det der gør hele forskellen, er kvaliteten. Det er her, TheWhey kommer på forkant. Med 25 g. protein, 2 g. kulhydrater og 1 g. fedt pr. portion giver denne ultra-premium blanding af valleproteinkoncentrat, valleproteinisolat og hydrolyseret valleprotein en ren form for valleprotein med de bedste næringsværdier pr. servering på markedet.

Hvorfor blandingen af tre valle koncentrater?

Valleproteinkoncentrat
Valleprotein er hurtig absorberende, hvilket gør det til en god kilde til protein, som fremmer vækst af muskler, og hjælper til at reparere. Valle er et komplet protein, hvilket betyder, at det indeholder alle 9 essentielle aminosyrer for at stimulere proteinsyntese.

✓ Valleproteinisolat
Valleisolat indeholder 90% protein og indeholder en minimal mængde af kulhydrater og fedt. Dette gør det til en god kilde for magert protein, som fremmer muskeludvikling.

✓ Hydrolyseret valleprotein
Denne type protein er blevet fordøjet, hvilket betyder, at det absorberes endnu hurtigere af kroppen for at bidrage til endnu større genopbygning af muskler efter træning.

Denne blanding af valle er videnskabeligt bevist at være til hjælp med at opbygge muskler og forbedre genopretningsprocessen efter intens træning.

De vigtigste ingredienser 

thewhey-nurtionals

Du tænker muligvis over, hvordan det kan være, at TheWhey kan skille sig sådan ud fra andre produkter på markedet. Det er ikke kun den overordnede næringsværdi pr. portion der betyder noget – det er også andre vigtige ingredienser.

✓ Digezyme®
Digezyme® er et multi-enzymkompleks, som indeholder en række enzymer. Blandt andet amalyse, lactase, cellulose, lipase og protease. Disse enzymers rolle er at nedbryde næringsstoffer som kulhydrater, lactose, fedtstoffer, og proteiner. Dette hjælper kroppen med at absorbere disse næringsstoffer.
Ved at Digezyme® suppleres i TheWhey hjælper det med at forsyne kroppen med en effektiv mængde af disse fordøjelsesenzymer, som simpelthen vil hjælpe din krop til bedre udnyttelse af de proteiner, din krop bruger. Det medfører en stigning i muskelvækst, reparation og dermed forbedret styrke.

✓Aminogen®
Aminogen® er et proteinfordøjende enzym, der gør det muligt for din krop at fordøje protein mere effektivt. Det hjælper derfor til at øge genopretningen af muskler samt muskelvæksten. Når din kost er høj i protein, kæmper din krop for at fordøje og nedbryde overskydende protein. Hvis din krop ikke kan fordøje proteinet korrekt, så er der ikke den store ide i at spise det. Aminogen® kan hjælpe dig med at få mest muligt ud af det protein, du spiser, ved at fremskynde og forbedre effektiviteten af fordøjelsesprocessen.

When your diet is high in protein, your body struggles to digest and breakdown the excess protein. If you can’t properly digest the protein you consume then there’s not much point eating it. Aminogen® can help you make the most of the protein you consume by speeding up and improving the effectiveness of the digestion process.

Hvornår bør du indtage TheWhey? 

Du kan indtage TheWhey når som helst på dagen, om end det er før træning, post-workout eller on-the go. Det kan tages, når du har brug for en proteinkilde af høj kvalitet.
For optimale resultater for muskelvækst og reparation af muskler bør du dog indtage en TheWhey shake indenfor 20 minutter efter endt træningssession.

De største fordele

* 25 g. protein pr. servering
* Tri-blanding af ultra-premium valleprotein
* Kun 2 g. kulhydrater og 1 g. fedt pr. portion
* kun 10 mg kolesterol – det laveste på markedet
* fire lækre smage: Chokolade Fudge, Cookies & Cream, jordbær milkshake og vanilje is.

Ekstra info omkring TheWhey

Formålet med TheWhey er at give dig en helt ny standard i forhold til andre lignende produkter. Når det handler om valleprotein, er det tid til at begynde at tænke på kvalitet, og hvad du egentlig udsætter din krop for. Med en række fordele i bagagen har din krop ikke brug for andet end TheWhey for at få det daglige indtag af valleprotein og for, at dine mål hurtigere vil gå i opfyldelse.

Vores artikler skal kun bruges til informative og uddannelsesmæssige formål og må aldrig tages udgangspunkt i som værende lægehjælp. Hvis du er bekymret for dit helbred, så anbefales det at konsultere en sundhedsfaglig professionel, inden du tager kosttilskud eller introducerer større ændringer i din kost.Myprotein

Myprotein

Forfatter og ekspert


Se dagens tilbud og få dine favoritter med gode rabatter. Klik her