Sunde Opskrifter

Crispy Layered Bar Granola | Hjemmelavet protein granola opskrift

Er du træt af sukkerindholdet i købt granola?

Hvis du har lyst til sprødhed, men ikke kan tåle det sukkerindhold, der ofte følger med granola, så har vi noget til dig.

Denne lækre opskrift med højt proteinindhold fra @healthy_floflo er en sød og enkel måde at kontrollere præcis, hvad der kommer i din blanding, og den kan tilpasses med alt det ekstra, du har lyst til – rosiner, tørret frugt, chokoladestykker, hvad du har lyst til.

Hun har skiftet det raffinerede sukker ud med naturlig ahornsirup og har tilføjet masser af uimodståelige klumper af vores helt nye Crispy Layered Bar for at tage tingene til det næste niveau. Har du ikke hørt om disse endnu? Vi er sikre på, at de snart vil være i din top 3 over alle protein snacks nogensinde. Ja, så meget bakker vi virkelig op om os selv.

Disse lækre barer, der fås i enten chokoladekaramel eller hvid chokolade og peanut, har lag på lag af utrolig smag og konsistens og indeholder 16 g protein og kun 200 kalorier pr. portion. Vi anbefaler stærkt at få en kasse (eller to) til at have ved hånden på alle tidspunkter for enhver form for snacking nødsituation.

Serveringer: 6

Ingredienser

Fremgangsmåde

  1. Forvarm ovnen til 150 °C.
  2. Bland smeltet kokosolie og ahornsirup sammen i en lille skål eller kop. Sæt det til side.
  3. I en anden skål tilsættes havregryn, blandede nødder, kanel og salt. Bland det hele sammen, og hæld derefter olie- og ahornsirup blandingen i, og rør det hele igennem.
  4. Tilsæt nu æggehviderne til blandingen (dette er den vigtigste ingrediens for at få din granola til at klumpe sammen). Fordel den på en bageplade, og lad den derefter stege i 15-20 minutter.
  5. I mellemtiden hakker du Crispy Layered Bar i små tern. Når granolaen er kogt, tages den ud af ovnen, og den afkøles i et par minutter, inden den drysses med Crispy Layered Bar-bidder på toppen.
  6. Brug hænderne til at smuldre og blande granolaen. Nyd den med mælk, som et sprødt topping til yoghurt eller bare alene som en mættende snack!
Protein budding med peanut butter  | Enkel og lækker morgenmad

Sunde Opskrifter

Protein budding med peanut butter | Enkel og lækker morgenmad

Har du ikke tid til at bagt havre om morgenen? Dette er den næstbedste ting.

2021-03-11 14:59:18Skrevet af Lauren Dawes

3 opskrifter til morgenmad med højt proteinindhold

Sunde Opskrifter

3 opskrifter til morgenmad med højt proteinindhold

Morgenmaden kan virkelig make or break din dag, så begynd stærkt.

2021-04-13 18:36:03Skrevet af Lauren Dawes

Ernæringsinformation

Per portion

Kalorier 293
Totalt fedtindhold 13,8g
Total kulhydrater 113g
Proteiner 9g


Lauren Dawes

Lauren Dawes

Forfatter og ekspert

Lauren har en kandidat i engelsk litteratur oprindeligt fra syden. Hun har altid elsket at svømme, og så har hun få øjnene op for vægttræning. Derudover giver hun sig tid til fordybelse for at forbedre hendes zen på hendes ugentlige hot yoga time.

I weekenden plejer hun at lave mad eller spise en lækker brunch, og hun nyder at prøve nye opskrifter med hendes roomies - især fordi de forsøger at ryste SU-menuen af sig bestående af pasta. Først og fremmest er hun fast overbevist om at leve i balance mellem træning og et glas gin.

Få mere at vide om Laurens erfaring her.


Se dagens tilbud og få dine favoritter med gode rabatter. Klik her