Dessert & Snacks

Crumble barer med jordbær og fersken

Disse uimodståeligt klistrede og søde, frugtagtige crumble barer er den perfekte nemme bagning.

Har du lyst til at få noget til at tilfredsstille din trang til dessert efter middagen, men ønsker ikke at bruge penge på en super usund, købt godbid? Niall Kirkland har en opskrift på denne enkle og lækre crumble bar – den er lavet med naturlige ingredienser og uden tilsat sukker og er lige noget for dig.

Og det bedste er? Han har boostet smagen og proteinindholdet i et enkelt hit ved at tilsætte en scoop af vores helt nye Clear Whey Isolate med hvid fersken-smag, som er helt nyt. Hvis du ville friske dit sommertilskud op, skal dette helt sikkert være på din liste.

Med et indhold på kun 86 kalorier giver hver portion 20 g protein, hvilket er ideelt til at støtte dine fitness-fremskridt på den saftigste måde.

Perfekt til en sund dessert, hurtig morgenmad eller en god eftermiddags kaffepause, vi vil holde vores køkkener fyldt op med et parti af disse barer, det er helt sikkert.

Antal: 12 skiver

Ingredienser

Til crumble-bunden:

 • 120 g mandelmel
 • 120 g havremel (vi bruger bare blendede havregryn)
 • 60g havregryn
 • 50 ml ahornsirup
 • 100 g kokosolie (smeltet)
 • En knivspids salt

Til frugtfyldet:

 • 450 g jordbær (i tern)
 • 1 spsk. ahornsirup
 • Saft fra ½ citron
 • 1 scoop Clear Whey Isolate (hvid fersken)
 • 200 ml vand


Fremgangsmåde

 1. Forvarm ovnen til 175°C.
 2. Bland mandelmel, havremel, havregryn, ahornsirup, kokosolie og salt sammen i en stor skål, indtil det er helt blandet, og blandingen bliver til en smuldrende dej.
 3. Gem 3 store spiseskefulde af blandingen til senere, og overfør resten til en foret 20×20 cm bageplade. Bages i 10 minutter.
 4. I mellemtiden kommes jordbær, ahornsirup og citronsaft på en pande og koges ved middellav varme i 2 minutter.
 5. Bland Clear Whey Isolate og vand i en shaker, og kom det i gryden sammen med frugten. Bring det hele op på lavt blus og kog i 5 minutter, indtil det er blødt, og størstedelen af væsken er fordampet, så der er en tyk jordbærsauce tilbage.
 6. Tilsæt jordbærsaucen til crumble-bunden, fordel den jævnt, og top med den reserverede crumble-blanding. Bag i 30-35 minutter, indtil krummerne på toppen begynder at blive gyldne.
 7. Når de er bagt, tages de ud af ovnen, og lad dem køle helt af, ellers bliver stængerne for smuldrede til at skære i skiver (læg dem evt. i køleskabet for at fremskynde denne proces). Når de er helt afkølet, skæres de i 12 skiver og nydes!

Ernæringsinformation

Per portion

Calories 202
Total Fat 10,5g
Total Carbohydrates 17g
Protein 8,4g


Lauren Dawes

Lauren Dawes

Forfatter og ekspert

Lauren har en kandidat i engelsk litteratur oprindeligt fra syden. Hun har altid elsket at svømme, og så har hun få øjnene op for vægttræning. Derudover giver hun sig tid til fordybelse for at forbedre hendes zen på hendes ugentlige hot yoga time.

I weekenden plejer hun at lave mad eller spise en lækker brunch, og hun nyder at prøve nye opskrifter med hendes roomies - især fordi de forsøger at ryste SU-menuen af sig bestående af pasta. Først og fremmest er hun fast overbevist om at leve i balance mellem træning og et glas gin.

Få mere at vide om Laurens erfaring her.


Se dagens tilbud og få dine favoritter med gode rabatter. Klik her