Meal Prep

Kylling med pesto & grøntsager | Meal prep

Dette må være en af de mest enkle og velsmagende opskrifter, der findes.

God mad behøver ikke at tage timevis at tilberede eller kræve en lang liste af obskure ingredienser. Det kan være de enkle ting, der rammer plet og får dig til at komme tilbage igen og igen. Ligesom denne meal prep med kylling og pesto.

Vi tror ærligt talt, at du kan lave den med bind for øjnene og få utrolige resultater (af juridiske årsager skal du dog ikke prøve det).

Den er ideel til sent på en søndag, når du indser, at weekendens sjov skal slutte, og du har en uges frokoster at tænke på. Du skal bare hakke en masse kylling – som du sikkert ved, er en af de bedste kilder til magert protein – og alle dine yndlings grøntsager, og så er du klar. Nyd den, som den er, for at få en kulhydratfattig keto-mulighed, eller hvis du har lyst til nogle kulhydrater med langsom frigivelse, der holder dig i gang hele eftermiddagen, kan du også servere den med en portion quinoa.

Toptip: Pas på, at grøntsagerne ikke koges for meget, så de forbliver sprøde, især hvis du genopvarmer dem senere på ugen.

Serveringer: 4 personer

Fremgangsmåde

  1. Varm olivenolien op i en stor stegepande og tilsæt kyllingen i tern. Krydr med salt og peber, og lad det stege i 5-7 minutter, indtil kyllingen er gennemstegt og er blevet rosa til hvid.
  2. Tilsæt de hakkede grøntsager, bland dem sammen, og lad dem stege i et par minutter, indtil grøntsagerne begynder at blive bløde. Pas dog på, at grøntsagerne ikke koges for meget – især hvis du skal genopvarme dem senere på ugen.
  3. Rør den fedtfattige pesto igennem, så alt er dækket, varm op i yderligere et minut eller to, og så er du klar til at servere.
  4. Opdel i meal prep beholdere med kogt fuldkornsquinoa, hvis du også vil have en portion langsomt frigivende kulhydrater.
24 sunde meal prep opskrifter til muskelopbygning og fedttab

Sunde Opskrifter

24 sunde meal prep opskrifter til muskelopbygning og fedttab

Gør dit liv nemmere, sundere og mere struktureret med meal prep.

2022-01-15 13:00:13Skrevet af Jennifer Blow

4 opskrifter med kyllingebryst | Meal prep upgrade

Sunde Opskrifter

4 opskrifter med kyllingebryst | Meal prep upgrade

Tør kylling og ris er so last year. Prøv disse 4 opskrifter og tag din kylling til nye niveauer.

2019-06-11 17:36:09Skrevet af Lauren Dawes

Ernæringsinformation

Per portion

Calories 523
Total Fat 16,5g
Total Carbohydrates 36,5g
Protein 52,5g


Lauren Dawes

Lauren Dawes

Forfatter og ekspert

Lauren har en kandidat i engelsk litteratur oprindeligt fra syden. Hun har altid elsket at svømme, og så har hun få øjnene op for vægttræning. Derudover giver hun sig tid til fordybelse for at forbedre hendes zen på hendes ugentlige hot yoga time.

I weekenden plejer hun at lave mad eller spise en lækker brunch, og hun nyder at prøve nye opskrifter med hendes roomies - især fordi de forsøger at ryste SU-menuen af sig bestående af pasta. Først og fremmest er hun fast overbevist om at leve i balance mellem træning og et glas gin.

Få mere at vide om Laurens erfaring her.


Se dagens tilbud og få dine favoritter med gode rabatter. Klik her