0
Varekurv

Der er ingen varer i din kurv

Dessert & Snacks

Maca pulver opskrift | Chokolade bark med 3 ingredienser

Denne sunde chokolade bark vil hurtigt blive en af dine yndlings maca pulver opskrifter

Maca er en superfood og med god grund. Hvis ikke du allerede har hørt om maca, så er maca pulver udvundet af en lille Sydamerikansk rod (maca planten – sjovt nok). Den er blevet brugt til medicinske formål i Peru i tusinder af år. Dens lækre og særprægede smag fungerer perfekt sammen med chokolade, hvilket gør denne næringsfyldte chokolade bark til en af vores favorit maca pulver opskrifter!
Maca pulver er spækket med vitaminer og mineraler såsom C-vitamin, B6-vitamin, riboflavin og jern (som hjælper med at reducere træthed), og maca pulveret er ideel til at blande i dine shakes og smoothies.

maca pulver chokolade bark

Antal: Ca. 16 serveringer

Forberedelsestid: 15 min
Tilberedningstid: 45 min
Total tid: 60 min

Ingredienser

Fremgangsmåde

  1. Bring vand i kog i en gryde og sæt en glasskål henover. Vær sikker på at bunden af skålen ikke rører vandet. Også kendt som vandbad.
  2. Bræk den mørke chokolade i stykker og læg i skålen. Rør jævnligt indtil den mørke chokolade er smeltet. Tilsæt gradvist maca pulver og rør indtil det er helt opløst. Sæt til side.
  3. Hæld nu den smelte maca chokolade blanding i en beklædt bageplade. Kom mandelsmør på toppen og brug en tandstik eller spidsen af en kniv til at skabe et fint mønster med mandelsmørret. Drys en lille bitte smule ekstra maca pulver henover toppen og sæt i fryseren i mindst 45 minutter.

Maca pulver opskrift | Chokolade bark med 3 ingredienser

Ernæringsinformation

Per portion

Kalorier 98kcal 63 Kalorier fra fedt
% Daglige indtag *
Totalt fedtindhold7g11%
Total kulhydrater7g2%
Proteiner2g4%


Myprotein

Myprotein

Forfatter og ekspert


Spar 25% på alt* | Brug koden 25DK | Få 2for1 på Myvegan - få den billigste gratis Køb dine favoritter her