Sunde Opskrifter

Lækre og lette fakeaway opskrifter | Fastfood favoritter

At være hjemme er stadigvæk for mange en prioritet, så du kan lige så godt gøre det lidt ekstra specielt med en af disse fakeaway opskrifter.


At arbejde mod dine mål og holde sig til en kost behøver bestemt ikke at føles restriktivt eller begrænsende, hvis du gør det rigtigt. Vi forstår godt, at nogle gange så er din meal prep, du har i køleskabet, bare ikke appellerende til dig. Det er kun menneskeligt at blive fristet af ting, der angiveligt er ‘uden for rækkevidde’.

Fakeaway opskrifter

Men før du sprøjter kontanterne af på den gyldne måge eller bestiller på Wolt, er der masser af sundere alternativer som disse fakeaway opskrifter (der smager lige så overbærende) til at tilfredsstille dine cravings.

Fra den berygtede kyllingeburger til landets foretrukne hvidløg & urtedip, har vi en fakeaway løsning til at dække alle typer fastfood, du måske drømmer om.

Tjek dem nedenfor – og tak os senere.

1. Sunde Chicken Nuggets

chicken nuggets

Der er ikke mange ting i livet, der slår chicken nuggets, vel? Vores sundere version af denne fastfood-favorit tilfredsstiller dine cravings uden at spolere dine fremskridt. Plus, de er et perfekt match til vores sukkerfrie saucer.

272kcal 36g protein 28g kulhydrat 4g fedt

Få opskriften her

2. Hot Wings & Sund Slaw

Hvem siger, at du ikke kan lave din egen Wing Wednesday derhjemme? Disse lækker klistrede hot wings passer perfekt sammen med en sprød, crunchy slaw. Den ideelle fakeaway-opskrift til at sætte et smil på dit ansigt.

508kcal 51g protein 19g kulhydrat 24g fedt

Få opskriften her

3. Friske Forårsruller Med Satay Sauce

Friske forårsruller

Glem alt om deep fry. Disse forårsruller har al smag, bare uden fedt. Pakket med rejer og strimlede grøntsager er de en lækker måde at komme tættere på dine 6 om dagen.

Og lad os ikke engang komme i gang med den satay sauce … Et dyp og du er solgt.

203kcal 7.9g protein 22.3g kulhydrat 9.5g fedt

Få opskriften her

4. Sprøde Kyllingeburgere

kyllinge burgere

Nogle burgere er bare så gode, at du ikke kan lade være med at fantasere om dem. Med denne enkle fakeaway opskrift kan du gøre denne drøm til virkelighed. Lavet med en uimodståelig crunchy coating. Disse er indstillet til at blive til en fredag aften favorit.

468kcal 59.4g protein 48.6g kulhydrat 11.9g fedt

Få opskriften her

12 sunde snacks alternativer til at tilfredsstille enhver craving

Ernæring

12 sunde snacks alternativer til at tilfredsstille enhver craving

Har du udfordringer med at stoppe dine chokolade cravings? Frygt ej..

2020-03-31 15:00:38Skrevet af Jennifer Blow

4 måder at bruge FlavDrops på | Smagfuld uden sukker

Sunde Opskrifter

4 måder at bruge FlavDrops på | Smagfuld uden sukker

2019-07-11 17:10:19Skrevet af Lauren DawesLauren Dawes

Lauren Dawes

Forfatter og ekspert

Lauren har en kandidat i engelsk litteratur oprindeligt fra syden. Hun har altid elsket at svømme, og så har hun få øjnene op for vægttræning. Derudover giver hun sig tid til fordybelse for at forbedre hendes zen på hendes ugentlige hot yoga time.

I weekenden plejer hun at lave mad eller spise en lækker brunch, og hun nyder at prøve nye opskrifter med hendes roomies - især fordi de forsøger at ryste SU-menuen af sig bestående af pasta. Først og fremmest er hun fast overbevist om at leve i balance mellem træning og et glas gin.

Få mere at vide om Laurens erfaring her.


Se dagens tilbud og få dine favoritter med gode rabatter. Klik her