Dessert & Snacks

Peanut Butter & Jelly Protein Arme Riddere

Peanut butter & jelly fik lige en opgradering.


Enormt populær i USA er peanut butter og jelly (vi kalder det marmelade) en af de velkendte kombinationer, der bare fungerer – som fish og chips eller salt og peber.Det er sandsynligvis ikke så nærende, men nogle gange er du nødt til at give efter for en guilty pleasure, ikke?

I denne super enkle opskrift tager Niall Kirkland den klassiske amerikanske duo til et helt nyt niveau. Hvorfor nøjes med en almindelig gammel peanut butter & jelly sandwich, når du kan lave det til en yderst lækker opgradering.

Åh, og takket være tilføjelsen af vores bestselling Impact Whey Protein og et par æg, har han også forstærket proteinindholdet i denne overbærende morgenmad. Det er en win win.

 

Serveringer: 2

Ingredienser

Peanut butter & jelly protein arme riddere

Fremgangsmåde

  1. Tilsæt først mælken og et scoop med Impact Whey Protein til en shaker og shake grundigt, så blandingen er fri for klumper.
  2. Tilsæt denne protein shake i en stor skål sammen med æg, salt, kanel og bagepulver. Bland grundigt for at kombinere alle ingredienserne.
  3. Dyp hver brødskive i æggeblandingen, så du sikrer, at alle dele af brødet er dækket og giver nok tid til brødet at suge væsken til sig.
  4. Varm derefter en lille mængde kokosolie i en non-stick stegepande (omtrent ½ spiseskefuld mellem alle fire skiver), og tilsæt brødskiverne.
  5. Steg hver skive i 2-3 minutter på hver side eller indtil brødet er lidt sprødt på ydersiden og tag det ud af gryden.
  6. Mens den franske toast stadig er varm, skal du smøre din peanut butter og marmelade på en skive, og derefter dække med skive ovenpå or at lave en sandwich.
  7. Skær i halve og støv med melis til servering.
8 Peanut butter opskrifter til dig der ikke kan leve uden din PB

Sunde Opskrifter

8 Peanut butter opskrifter til dig der ikke kan leve uden din PB

2018-01-23 08:08:38Skrevet af Myprotein

Ernæringsinformation

Per portion

Calories 485
Total Fat 16,8g
Total Carbohydrates 54g
Protein 28,5g


Lauren Dawes

Lauren Dawes

Forfatter og ekspert

Lauren har en kandidat i engelsk litteratur oprindeligt fra syden. Hun har altid elsket at svømme, og så har hun få øjnene op for vægttræning. Derudover giver hun sig tid til fordybelse for at forbedre hendes zen på hendes ugentlige hot yoga time.

I weekenden plejer hun at lave mad eller spise en lækker brunch, og hun nyder at prøve nye opskrifter med hendes roomies - især fordi de forsøger at ryste SU-menuen af sig bestående af pasta. Først og fremmest er hun fast overbevist om at leve i balance mellem træning og et glas gin.

Få mere at vide om Laurens erfaring her.


Se dagens tilbud og få dine favoritter med gode rabatter. Klik her