Sunde Opskrifter

Protein arme riddere med peanut butter | Sund opskrift

Er du stor fan af en ekstravagant morgenmad, men ønsker at holde din ernæring på sporet?
En masse blåbær, cremet peanut butter og sød sirup. Dine smagsløg vil virkelig blive forkælet godt og grundigt, når du sætter tænderne i disse protein arme riddere.

Lavet med vores Impact Whey Protein, kan du være sikker på, at du vil møde dine makroer efter at have spist denne delikate morgenmad. Der er også 3 æg i, som er gode proteinkilder samt en lille smule protein fra peanut butter udover sunde fedtstoffer. Findes der overhovedet en mere afbalanceret morgenmad? Det tror vi næsten ikke.

Den bedste del ved disse protein arme riddere er, at du ikke behøver at bruge alverdens tid for at lave denne perfekte morgenmads combo.
Lægges i blød, steges, vendes og velbekomme i lækre protein arme riddere, der er spækket med protein. Du kan endda tage den med på farten eller have en slow morning i afslappet tempo.

Nuvel, hvad er arme riddere uden en krydret sensation i din mund? Vi har mixet en lille smule muskatnød og kanel for at skabe protein arme riddere, som virkelig sætter gang i alle positive tanker og følelser.
Tjek vores opskrift ud nedenunder.

Hop direkte til næringsindholdet.

Ingredienser

Fremgangsmåde

  1. I en stor skål piskes de 3 æg
  2. Tilsæt nu Impact Whey Protein, muskatnød, kanel, salt og mælk til skålen. Pisk sammen indtil blandingen bliver glat og uden klumper.
  3. Herefter lægges hver brødskive i blød i den flydende blanding. Opvarm kokosolie i en stegepande eller grillpande.
  4. Læg de opblødte skiver brød på panden og steg i 3-4 minutter før de vendes for at blive stegt på anden side. Begge sider skal blive gyldenbrune.
  5. Når de er stegt, kom en brødskiv over på en tallerken og smør med peanut butter. Hæld ligeledes blåbær henover.
  6. Kom nu de næste arme ridder over på toppen og dekorer med ahorn sirup. Gerne flere blåbær og selvfølgelig noget mere peanut butter for en sand dekadent morgenmad bestående af mundløbende arme riddere.

Næringsindhold

Ernæringsinformation

Per portion

Calories 447
Total Fat 19g
Total Carbohydrates 38g
Protein 28,6g


Evangeline Howarth

Evangeline Howarth

Forfatter og ekspert

Evangeline har deltaget i konkurrencepræget sportsgrene siden en ung alder. Som en kvalificeret RYA Dinghy Instructor forstår hun vigtigheden i en god ernæring som det rette brændstof til ekstrem- og udholdenhedssport, især på grund af hendes erfaring i Team GBR Squads samt lede og coache hendes universitets første hold.

I sin fritid elsker Evangeline at løbe - især maraton. I weekenderne finder du hende i gang med vandsport eller at vandre i bakker. Hendes yndlings aftener bliver brugt på en HIIT-session eller squats i træningscentret, inden hun forkæler sig selv med smagfuld og krydret mad og masser af grøntsager - yum!

Få mere at vide om Evies erfaring her.


Se dagens tilbud og få dine favoritter med gode rabatter. Klik her