Dessert & Snacks

Protein bananbrødsmuffins med chokoladefyld

Chokolade. Bananbrød. Muffins. Altså bananbrødsmuffins. Vi har din opmærksomhed, ikke?

Vi har taget alles yndlings bagværk og gjort det mere transportabelt. Takket være denne utroligt enkle opskrift har du fået den perfekte grab & go morgenmad, hurtig kaffepause og sund dessert samlet i én. Når vi tænker over det, tror vi faktisk ikke, at der er noget tidspunkt på dagen, hvor bananbrødsmuffins ikke ville være passende…

Denne opskrift på bananbrødsmuffins er lavet med en håndfuld af de vigtigste ting i skabet og forstærket med vanilje Impact Whey Protein, og den er fantastisk, når du er ude efter noget sødt uden at skulle kaste dig over en masse raffineret sukker. Og det lækre fyld af chokoladeprotein taler egentlig bare for sig selv.

Vi bør nok advare dig om, at 1 batch ikke holder halvt så længe, som du ønsker det, især hvis du deler med andre mennesker. Dobbelt op.

Giver 6

Ingredienser

 • 2 modne bananer
 • 2 æg
 • 50 ml mælk
 • 5 dråber Flavdrops (vanilje)
 • 150 g havregryn
 • 1 tsk. kanel
 • 1 tsk. bagepulver
 • 1 scoop Impact Whey Protein (vanilje)
 • 6 tsk. Protein Spread (chokolade hasselnød)
 • ½ banan skåret i skiver (valgfri topping)

bananbrødsmuffins

Fremgangsmåde

 1. Forvarm ovnen til 180°C og klargør en muffinform ved at smøre den med kaloriefattig madlavningsspray.
 2. Kom først bananerne i en stor skål og mos dem, indtil de er relativt glatte. Tilsæt æg, mælk og vanilje Flavdrops, og rør det hele sammen, indtil det er helt blandet.
 3. Tilsæt derefter havregryn, kanel, bagepulver og valleprotein til de våde ingredienser, og bland det hele igennem.
 4. Kom blandingen op i din forberedte muffinform, og fyld hvert rum, indtil det er ca. ¾ fyldt. Tilsæt derefter en teskefuld chokolade-hasselnødde protein spread på toppen og dæk med endnu en skefuld havreblanding.
 5. Læg en bananskive på toppen af hver muffin, drys med et par havregryn, og bag derefter i 20 minutter. Tag dem ud af ovnen, og lad dem køle af i mindst 5 minutter, inden de spises – vær forsigtig med at bide i den varme, smeltende chokoladekerne!

Ernæringsinformation

Per portion

Kalorier 223
Totalt fedtindhold 7,6g
Total kulhydrater 28,2g
Proteiner 11g


Lauren Dawes

Lauren Dawes

Forfatter og ekspert

Lauren har en kandidat i engelsk litteratur oprindeligt fra syden. Hun har altid elsket at svømme, og så har hun få øjnene op for vægttræning. Derudover giver hun sig tid til fordybelse for at forbedre hendes zen på hendes ugentlige hot yoga time.

I weekenden plejer hun at lave mad eller spise en lækker brunch, og hun nyder at prøve nye opskrifter med hendes roomies - især fordi de forsøger at ryste SU-menuen af sig bestående af pasta. Først og fremmest er hun fast overbevist om at leve i balance mellem træning og et glas gin.

Få mere at vide om Laurens erfaring her.


Se dagens tilbud og få dine favoritter med gode rabatter. Klik her