Dessert & Snacks

Protein chokolade julekugler med mandel crunch

Brug for en sød lækkerbisken, der vil holde dig på sporet denne jul? Disse protein chokolade julekugler bliver årets højdepunkt som den ultimative snack.

Sødet med honning og cremet naturligt mandelsmør, er der slet ingen grund til at falde i med kalorieholdige trøfler og andet chokolade. Disse protein chokolade julekugler er spækket med protein fra vores Impact Whey Protein samt Protein Chokolade, som indeholder 62% mindre sukker end en gennemsnitlig bar.
Så du kan sagtens fylde dig med disse lækre treats med en brøkdel af den dårlige samvittighed.

Antal: 12

Ingredienser

protein chokolade julekugler

Fremgangsmåde

  1. I en stor skål kom mandelsmør, proteinpulver, honning og instant oats og rør rundt indtil alt er blandet godt sammen.
  2. Med dine hænder form små kugler. Læg disse på en bakke og sæt i fryseren i 15 minutter.
  3. Imens, kom den mørke chokolade i en mikroovnsegnet skål og sæt i mikroovnen i 30 sekunder. Tag ud, rør rundt og gentag processen indtil chokoladen er smeltet helt.
  4. Forsigtigt kom julekuglerne i den smeltede chokolade, én ad gangen. De skal blive helt dækket til.
  5. Kom chokolade protein julekuglerne på en bakke, som er beklædt med bagepapir. Strø nu med de knuste mandler, så det sætter sig i chokoladen.
  6. Sæt bakken i fryseren i 20 minutter og køl ned. Herefter kan de serveres.

Ernæringsinformation

Per portion

Calories 192
Total Fat 12g
Total Carbohydrates 13g
Protein 8g


Jennifer Blow

Jennifer Blow

Forfatter og ekspert

Jennifer Blow er vores associeret registreret ernæringsekspert UKVRN UK Registrering af kompetente og kvalificerede fagfolk indenfor ernæring. Hun har en Bachelor of Science i ernæringsvidenskab og en Master of Science ved Research i ernæring. Hun er nu specialiseret i brugen af sports-kosttilskud til sundhed og fitness, understøttet af evidensbaseret forskning.

Jennifer er blevet citeret eller nævnt som en ernæringsekspert i store online publikationer, herunder Vogue, Elle og Grazia, for hendes ekspertise inden for ernæringsvidenskab for motion og sund livsstil.

Hendes erfaring spænder fra at arbejde med NHS og til specifik videnskabelig forskning i tilskuddet, Omega-3 fedtsyrer. Derudover og også effekten af fast food for helbredet, som hun har præsenteret på det årlige Nutrition Society Konference. Jennifer sørger for hele tiden at udvikle sig på det faglige plan for at sikre, at hendes praksis forbliver på højeste niveau. Få mere at vide om Jennifers erfaring her .

I sin fritid elsker Jennifer hill walking og cykling, og ud fra hendes opslag vil du se, at hun elsker at bevise, at sund kost ikke betyder at sulte eller benægte sig ting.


Se dagens tilbud og få dine favoritter med gode rabatter. Klik her