Dessert & Snacks

Protein ispinde i to smagsvarianter med chokolade

Vi er altid til stede med nye og lækre måder for dig at få mest ud af dit proteinpulver på. Protein shakes er blot toppen af isbjerget. Apropos is, så er her en opskrift på protein ispinde til denne sommer.
Denne super enkle opskrift fra @niallkirkland er en perfekt sommerlig treat, der hjælper dig med at opnå dit daglige proteinbehov, samtidig med at du tilfredsstiller den søde tand.

Hav et par af disse lækre protein ispinde på standby i fryseren, til når du har brug for noget forfriskende. Perfekt som post-workout eller når solen skinner og varmer.
Nyd et cremet, kølende boost af whey protein, når du har lyst. For ekstra forkælelse så dyp dine protein ispinde i smeltet chokolade som Niall har gjort.

Hver opskrift giver 6

Ingredienser

Jordbærsmag:

Peanut butter & banan:

Valgfrit:

Fremgangsmåde

  1. Til hver smag af protein ispinde tilsættes alle ingredienserne til en blender og blandes komplet til glat masse.
  2. Hæld blandingen i ispinde-forme, derefter forsegl og frys dem i mindst 8 timer eller natten over.
  3. Når dine protein ispinde er klar, tilsæt mælkechokolade og kokosolie til en mikrobølgeovn i et minut, fjern derefter og rør. Derefter intervaller i mikrobølgeovnen i 20 sekunder ad gangen, indtil chokoladen smelter.
  4. Hæld din smeltet chokolade til et glas og dyp enden af hver ispind ned i. Den smeltede chokolade sætter sig meget hurtigt på ispinden. Pas på, at ispindene ikke begynder at smelte, før du dypper dem, da chokoladen ikke holder fast ved dem.
  5. God fornøjelse!

Næringsindhold pr. protein ispind

Jordbær Peanut Butter
Kalorier 75 kcal 100 kcal
Kulhydrat 8.6 g 9.9 g
Protein 5 g 5.6 g
Fedt 2.9 g 4.6 g


Lauren Dawes

Lauren Dawes

Forfatter og ekspert

Lauren har en kandidat i engelsk litteratur oprindeligt fra syden. Hun har altid elsket at svømme, og så har hun få øjnene op for vægttræning. Derudover giver hun sig tid til fordybelse for at forbedre hendes zen på hendes ugentlige hot yoga time.

I weekenden plejer hun at lave mad eller spise en lækker brunch, og hun nyder at prøve nye opskrifter med hendes roomies - især fordi de forsøger at ryste SU-menuen af sig bestående af pasta. Først og fremmest er hun fast overbevist om at leve i balance mellem træning og et glas gin.

Få mere at vide om Laurens erfaring her.


Se dagens tilbud og få dine favoritter med gode rabatter. Klik her