Sunde Opskrifter

Overnight oats med banan & chokolade | Start din dag stærkt

Craver du efter en cremet og chokoladefyldt morgenmad, der ikke vil ødelægge din kost og træning? Denne lækre opskrift på proteinrige overnight oats er bare next level og lige det, du altid har drømt om. At knuse disse cravings har aldrig været lettere, især da denne skål overnight oats er sikker på at holde dig i gang indtil frokosttid.

Det er super enkelt og kan hurtigt sammensættes natten før, hvilket er perfekt, hvis du er den slags person, der jævnligt haster ud ad døren om morgenen.

overnight oats

Antal: 1

Ingredienser

overnight oats

Fremgangsmåde

  1. Bland alle ingredienser undtagen havregrynene. Bland indtil konsistensen bliver jævn og glat.
  2. Bland nu havregrynene i og hæld over i en lufttæt beholder og lad stå i køleskabet 8 timer, eller natten over.

Ernæringsinformation

Per portion

Calories 550
Total Fat 11g
Total Carbohydrates 90g
Protein 32g


Evangeline Howarth

Evangeline Howarth

Forfatter og ekspert

Evangeline har deltaget i konkurrencepræget sportsgrene siden en ung alder. Som en kvalificeret RYA Dinghy Instructor forstår hun vigtigheden i en god ernæring som det rette brændstof til ekstrem- og udholdenhedssport, især på grund af hendes erfaring i Team GBR Squads samt lede og coache hendes universitets første hold.

I sin fritid elsker Evangeline at løbe - især maraton. I weekenderne finder du hende i gang med vandsport eller at vandre i bakker. Hendes yndlings aftener bliver brugt på en HIIT-session eller squats i træningscentret, inden hun forkæler sig selv med smagfuld og krydret mad og masser af grøntsager - yum!

Få mere at vide om Evies erfaring her.


Se dagens tilbud og få dine favoritter med gode rabatter. Klik her