Sunde Opskrifter

Protein pandekage vafler med protein is | Makro-venlig dessert

Har du nogensinde tænkt på, hvad du ellers kan bruge vores protein pandekagemix til? Tænk ikke mere, men sig pænt goddag til protein pandekage vafler!

Det eneste som du skal tilføje ekstra er en lille smule kokosolie og en billig silikoneform (eller et vaffeljern hvis du ejer sådan en) for at lave denne delikate og makro-venlige dessert.

Antal: 4 stk

Forberedelsestid: 2-3 timer
Tilberedningstid: 10 min
Total tid: 3 timer 10 min

Ingredienser

Fremgangmåde

    1. I en røreskål, pisk protein ice cream mix og 50 ml sammen. Hæld ned i en lufttæt beholder og frys i 2-3 timer. For at undgå iskrystaller anbefales det at røre engang imellem.
    2. Når isen næsen er fast, så er det tid til at lave dine protein pandekage vafler! Pisk protein pandekage mix sammen med 100 ml mælk og den smeltede kokosolie. Hæld herefter ned i vaffelformen eller vaffeljernet. Hvis du benytter en silikone vaffelform, så sæt en bakke ovenpå for at holde vægten nede, så vaflerne ikke hæver.
    3. Bag i ovnen på 220°C eller 200°C varmluft I 9-10 minutter indtil vaflerne er gyldenbrune I kanterne.
    4. Fjern fra silikone vaffelformen og servér med din protein is og hæld lidt chokolade sirup henover. Nemt! Lækkert! Og yderst vanedannende!

Næringsindhold
pr. stk.

Protein pandekage vafler med protein is | Makro-venlig dessert

Ernæringsinformation

Per portion

Kalorier 186kcal 54 Kalorier fra fedt
% Daglige indtag *
Totalt fedtindhold6g9%
Total kulhydrater9g3%
Proteiner19g38%


Myprotein

Myprotein

Forfatter og ekspert


Gå ikke glip af de nyeste artikler, opskrifter, tilbud og produktnyheder – tilmeld dig til vores nyhedsbrev allerede i dag. Tilmeld dig her