Sunde Opskrifter

Øg dit stofskifte | Chokolade og chili smoothie

Denne stofskite-booster smoothie indeholder alle de ingredienser, der sætter ild under dit stofskifte.

Hvis du godt kunne tænke dig at sætte lidt ekstra gang i dit stofskifte, så er der nogle specielle ingredienser, som du bør tilføje din smoothie. De vil ude tvivl give dig og stofskiftet et lille spark bagi.

Naturlige ingredienser såsom guarana og chili gør et utroligt godt arbejde for at holde kroppen godt kørende. Plus smagskombinationen med chokolade og strejf af chili er altså det perfekte match.

Guarana er en naturlig ingrediens, som er anvendt af atleter til både at booste stofskifte og performance. Det er fordi, det indeholder omkring dobbelt så meget koffein som i kaffe. Dit energiforbrug øges, hvilket skaber en termogen effekt i kroppen.
Derudover indeholder guarana også naturlige stoffer som catechin, som har vist sig at fremskynde nedbrydning af fedt i kroppen.

Chili indeholder et aktivt stof – capsaicin. Det er blevet videnskabeligt bevist, at have evnen til at forbedre energi og fedt stofskifte samt at reducere appetitten.

Simpelt blendes alle disse naturlige og aktive ingredienser sammen til en opkvikkende og forbrændende shake.

Hop direkte til næringsindhold

chili stofskifte smoothie

Antal: 1

Forberedelsestid:
Tilberedningstid:

Total tid:

Ingredienser

Fremgangsmåde

1. Blend alle ingredienserne sammen og blend indtil cremet og smooth konsistens. Voila! Hermed en lækker stofskifte-booster smoothie.


Vild med denne chokolade og chili smoothie?

Prøv disse opskrifter

Øg dit stofskifte | Chokolade og chili smoothie

Ernæringsinformation

Per portion

Kalorier 214kcal 45 Kalorier fra fedt
% Daglige indtag *
Totalt fedtindhold5g8%
Total kulhydrater15g5%
Proteiner25g50%


Myprotein

Myprotein

Forfatter og ekspert


Gå ikke glip af de nyeste artikler, opskrifter, tilbud og produktnyheder – tilmeld dig til vores nyhedsbrev allerede i dag. Tilmeld dig her