Dessert & Snacks

Sunde bagte donuts med protein spread

Du kommer til at dagdrømme om disse bagte donuts hele ugen.

Har du lyst til noget overbærende og lækkert, men vil ikke ødelægge al den indsats, du har lagt i din træning? Bare rolig, vi har dig.

Disse overdådige bagte donuts ser ud og smager ligesom the real deal, men de bages i stedet for frituresteges og skærer derved en hel masse unødvendigt fedt ud. Derudover sødes de naturligt med lidt ahornsirup i stedet for at blive pakket med raffineret sukker.

For at afslutte det med lidt ekstra dyppes de i vores uimodståeligt lækre protein spread som ikke kun er en god proteinkilde, men som indeholder massive 87% mindre sukker end supermarkedets alternativer.

Tal om en treat without the cheat.

Antal: 8

Ingredienser

bagte donuts

Fremgangsmåde

  1. Forvarm først ovnen til 180° C.
  2. I en stor skål piskes mælken, ahornsirup, æblecidereddike, olie og vaniljeekstrakt sammen.
  3. Tilsæt forsigtigt melet og bland det, indtil det er helt blandet i en glat dej.
  4. Hæld i en kande for nem hældning og fyld derefter hver donut form med blandingen.
  5. Kog i 20 minutter, indtil donuts er begyndt at blive gyldenbrune.
  6. I mellemtiden spoon chokoladehasselnød og hvid chokolade protein spread på to forskellige tallerkner. Brug bagsiden af skeen til at skabe et glat, jævnt lag af hver smag.
  7. Når dine bagte donuts er færdigbagte og kølige nok til at røre ved, skal du forsigtigt samle dem op og dyppe ned i dit valgte protein spread for at belægge toppen.
  8. Drys hakkede nødder eller flager af tørret kokos og nyd!

Ernæringsinformation

Per portion

Calories 196
Total Fat 7,3g
Total Carbohydrates 27,7g
Protein 4,7g


Lauren Dawes

Lauren Dawes

Forfatter og ekspert

Lauren har en kandidat i engelsk litteratur oprindeligt fra syden. Hun har altid elsket at svømme, og så har hun få øjnene op for vægttræning. Derudover giver hun sig tid til fordybelse for at forbedre hendes zen på hendes ugentlige hot yoga time.

I weekenden plejer hun at lave mad eller spise en lækker brunch, og hun nyder at prøve nye opskrifter med hendes roomies - især fordi de forsøger at ryste SU-menuen af sig bestående af pasta. Først og fremmest er hun fast overbevist om at leve i balance mellem træning og et glas gin.

Få mere at vide om Laurens erfaring her.


Se dagens tilbud og få dine favoritter med gode rabatter. Klik her