0
Varekurv

Der er ingen varer i din kurv

Shakes, Smoothies & Shots

Vegansk post-workout mocha smoothie

Lækker proteinrig mocha smoothie med skøn kaffesmag. Perfekt som post-workout brændstof.

Denne smagfulde og lækre mocha smoothie har en dejlig cremet tekstur takket være tofu. Udover at gøre smoothien cremet, er tofu også en god plantebaseret proteinkilde. For at booste denne mocha smoothie med endnu mere protein til dine muskler, så er der også tilsat vegansk proteinpulver med chokoladesmag.


Udover at bidrage med proteiner, der hjælper med opbyggelse og vedligeholdelse af muskelmasse, bidrager proteinpulveret også med en skøn chokoladesmag, som er en perfekt kombination sammen med kaffe. Så hvis du både elsker kaffe og chokolade, så bliver denne smoothie din nye favorit.
Protein smoothien er naturligt sødet med medjool dadler. Medjool dadler er rige på fiber, kalium, mangan og kobber. For lidt ekstra vitaminer og mineraler er der også spinat i denne smoothie. Spinat er rig på K-vitamin, som er godt for knoglerne.

Det har aldrig været nemmere at give kroppen vitaminer og mineraler. Alt du skal gøre er at blende ingredienserne sammen. Pynt gerne med lidt friske bær, chiafrø og kakaonibs for ekstra kræs.

Mocha smoothie

Antal: 1 glas mocha smoothie

Ingredienser

Fremgangsmåde

  1. Kom alle ingredienserne i en blender og blend til drikken er ensartet og cremet.
  2. Server straks og nyd din mocha smoothie.

 

Næringsindhold
1 glas mocha smoothie

 

Vegansk post-workout mocha smoothie

Ernæringsinformation

Per portion

Kalorier 384,4kcal 81 Kalorier fra fedt
% Daglige indtag *
Totalt fedtindhold9,7g14%
Total kulhydrater49,6g16%
Proteiner31,1g62%

Ingen post tagsCaroline Bryant

Caroline Bryant

Forfatter og ekspert

Caroline Bryant er vores opskriftsudvikler med stor passion for det veganske. Til dagligt studerer hun biologi og kemi og arbejder som holdinstruktør i et fitnesscenter. Caroline bruger gerne flere timer i køkkenet, hvor der bliver udviklet og eksperimenteret med nye og spændende opskrifter, der ikke kun smager helt fantastisk, men også ser rigtig godt ud. Med Carolines opskrifter giver hun stor inspiration til dig, der ønsker at spise mere plantebaseret og vegansk. Læs mere om Caroline og se flere af hendes lækre opskrifter her: https://carrotline.blog