Træning

Få dine balder og ben til at vokse med disse 5 squat-variationer | Myprotein Masterclass

Myprotein Masterclass er en serie, der er dedikeret til at hjælpe dig med at mestre dine bevægelser i fitnesscenteret ved hjælp af ekspertrådgivning fra de professionelle.

I denne episode forklarer de personlige trænere Chris Broomhead og Simone Farrington fem af de mest effektive squat-variationer. De dækker alle baser og gennemgår split squats, goblet squats, barbell back squats, smith machine squats og v-squats. Du vil få alle de værktøjer, der skal til for at holde din træning af benene udfordrende og få dine glutes fyret op.

Behersk disse teknikker, og du vil aldrig mere have lyst til at springe ben-dagen over igen.

Kort fortalt

Nu hvor du har fået en briefing fra de professionelle om, hvilke squat-varianter du bør indarbejde i din bendag, er det eneste, der er tilbage at gøre, at komme ind i træningscenteret. Hold vægten let i starten for virkelig at få styr på teknikken, og byg dig op derfra.

Abonnér på Myprotein YouTube-kanalen for at holde dig opdateret på alle vores Masterclasses.

Leg extension | Teknik og almindelige fejltagelser

Træning

Leg extension | Teknik og almindelige fejltagelser

Lær at mestre leg extension og styrk dine quads.

2021-08-10 15:32:41Skrevet af Chris Appleton

4 benøvelser til muskelmasse | Ultimativ bentræning

Træning

4 benøvelser til muskelmasse | Ultimativ bentræning

2018-10-29 18:03:41Skrevet af MyproteinMonica Green

Monica Green

Forfatter og ekspert

Oprindeligt fra det sydlige London dimitterede Monica fra University of Leeds med en grad i filosofi. Efter at have opdaget en kærlighed til at træne, mens hun studerede, blev Monica tiltrukket af vægttræning, som hjalp hende enormt meget gennem stressende tider som studerende. Fra at skrive for en populært studenterside udviklede Monica sine færdigheder som forfatter og skrev regelmæssigt populære bidder. Hun er begejstret for at kunne kombinere sin kærlighed til skrivning med sin passion for træning. I sin fritid elsker Monica at lave mad, prøve nye restauranter med venner og udforske nye vandrestier.


Se dagens tilbud og få dine favoritter med gode rabatter. Klik her