Træning

Hvad er Metafit træning? | Den bedste træning til at forbrænde fedt

Hvad er Metafit træning?

Metafit træning er en 30-minutters træning, der kun er kropsvægt, med høj intensitet (HIIT), der første gang dukkede op i 2010. Programmet blev oprettet af en Royal Marine Commando i et forsøg på at gøre HIIT mere effektivt. Det er designet til at sætte dit stofskifte i brand.

Hvad er forskellen mellem Metafit og HIIT?

Metafit er en type HIIT, der har til formål at øge effektiviteten af træningsstil, og dens nøglekarakteristik er, at den fokuserer på core- og kropsvægtøvelser uden involverede komplekse bevægelser. HIIT kan derimod omfatte enhver form for træning med ekstra modstand.

metafit

Metafit bruger kun kropsvægt og coreøvelser

HIIT kan inkludere enhver form for yderligere vægte eller udstyr i arbejdssektionerne. Du kan udføre HIIT på større kardiovaskulært udstyr såvel som med mere dynamiske bevægelser og / eller frie vægte.

Metafit kræver ikke noget udstyr

Metafit fokuserer på core- og kropsvægtøvelser uden involverede komplekse bevægelser. Dette betyder, at der ikke er behov for udstyr for at gennemføre en træning, der gør det tilgængeligt for alle uanset alder, placering eller evne.

Metafit er en 30-minutters klasse

Metafit inkluderer en 5-minutters opvarmning, 25 minutters intens træning, mens Hiit kan være alt fra 10-30 minutters arbejde og hvile eller træning på jorden.

Hvordan hjælper Metafit med at forbrænde fedt?

Metafit har en lang række fordele, men det hjælper dig med at forbrænde fedt, fordi det kræver, at du bevæger dig mellem aktiviteter med høj og lav intensitet, hvilket forbedrer din anaerobe og aerobe kondition, det betyder at du forbrænder mere fedt på kortere tid, end du ville gjort med LISS-træning .

Det vil antænde dit stofskifte

Når du træner i steady-state eller LISS, bruger din krop mindre ilt, end når du skubber dig selv i en træning med høj intensitet. Når din krop bruger mere ilt, begynder dit stofskifte at arbejde på et højere niveau, hvilket igen hjælper dig med at forbrænde flere kalorier under og efter din træning.

Hvad er de yderligere fordele ved Metafit?

1. Metafit er effektiv

Metafit er en super tidseffektiv træning, og generelt betyder det, at du bruger mindre tid på træning hver uge, mens du stadig fremmer om fedtforbrænding, og stofskifteforøgelse samt øget kardiovaskulær udholdenhed, det er fantastisk til at få en god træning i en travl tidsplan.

2. Øger kardiovaskulær udholdenhed

Metafit får hele det kardiovaskulære system til at arbejde hårdere, og da dit hjerte er en muskel, bliver det stærkere, når det gennemgår hård træning, så denne form for træning er meget gavnlig for din hjertesundhed.

3. Byg styrke og fedtforbrænding

Mange mennesker tror ikke, at du kan få både styrketræning og fedtforbrænding fra en træning, men du kan. Metafit skubber dig til at gå så hårdt som du kan gå for at ramme så mange reps som muligt, denne form for træning forbedrer dit kardiovaskulære system og stofskifte.

Styrketræningen kommer fra øvelserne inden for intervallerne, så du også høster muskelforstærkende fordele ved disse bevægelser.

4. Det er for alle

Uanset dit fitnessniveau, din lokation eller din alder kan du ændre træningen, mens du stadig opretholder intensiteten for en effektiv HIIT-træning. Så alle kan træne ved hjælp af Metafit.

5. Det kræver ikke noget udstyr

Så det kan gøres hvor som helst (gym, hjemme, udenfor osv.)

metafit

Den bedste Metafit-træning til at forbrænde fedt

1. Squat Jump

 • Begynd med at krydse armene over brystet. Hold hovedet op og ryggen lige, så squat dig ned, indtil dine lår er i en parallel position til gulvet.
 • Tryk fra dine fødder og spring kraftigt op i luften så højt du kan. Træk vejret ud ved denne del af øvelsen.
 • Når du lander på jorden igen fra springet, skal du gentage bevægelsen med det samme.

2. Plyometriske lunges

 • Begynd med at stå med en opretstående torso. Du kan lægge dine hænder på dine hofter for komfort. Gå fremad med dit højre ben omkring to meter væk fra din stationære fod, der vil være bag dig.
 • Sænk din krop ned og træk vejret ind på dette tidspunkt. Lad ikke knæene passere tæerne. Skub kraftigt op gennem trædepuderne og vend positionen, så venstre ben nu er i den position, som højre ben tidligere var.
 • Gentag denne bevægelse igen på modsatte ben for så mange gentagelser som nødvendigt.

3. Push-ups

 • Begynd at ligge på gulvet med ansigtet nedad. Placer dine hænder fra hinanden i en push-up position med din torso holdes op af dine arme.
 • Sænk din torso nedad, indtil brystet næsten rører gulvet, mens du trækker vejret ind. Træk vejret ud, og tryk derefter din overkrop tilbage op til startpositionen, mens du presser brystet tæt.
 • Hold denne position kort, og vend derefter tilbage til den oprindelige position. Gentag for så mange gentagelser som nødvendigt.

4. Plank taps

 • Start denne øvelse i en plankeposition. Forlæng benet til siden af ​​kroppen i en bankende bevægelse, og vend det derefter tilbage til startpositionen.
 • Gentag med det modsatte ben. Sørg for at udføre den samme mængde gentagelser på hver side og hold core musklerne stramme under bevægelsen, mens du trækker vejret normalt.

5. Burpees

 • Begynd øvelsen ved at stå lodret med fødderne skulderbredde fra hinanden. Placer dine hænder på gulvet og spar dine ben bag dig, så din mave og lår nu er på gulvet. Du skal opretholde en bøjning i albuerne.
 • Fra denne position skal du trykke opad, som om du laver en push-up, og løft dine hofter op, inden du hopper, så dine fødder er under dine hofter, og du står op.
 • Gennemfør øvelsen ved at hoppe i luften og løfte dine hænder over hovedet, gentag så mange gentagelser som nødvendigt.

Kort fortalt

Så uanset hvor du er, hvem du er, eller hvilket udstyr du ikke har, kan du stadig træne i at forbrænde fedt og blive stærk med Metafit. Du kan ikke engang udskyde det, hvis du har travlt, fordi denne super hurtige og effektive metode får dig til at arbejde hårdt og få resultater på kun en 30-minutters session.

Metafit er fantastisk til alle, der ønsker at blive mere fitr, men også forbrænde fedt uden behov for fancy udstyr eller programmering.Amy Golby

Amy Golby

Forfatter og ekspert

Amy har været sportskvinde i over 18 år og har spillet rugby og netball op til et nationalt niveau, hun har været en kvalificeret personlig træner i 5 år og videreudvikler sin ernæringsmæssige viden med et eksamensbevis i sport og træningsnæring samt en psykologgrad. Hun har trænet i et træningscenter og vægtløftning i over 10 år og fortsætter med at lære og forbedre sin træning for at nå sine mål. Hun tror på både de fysiske og mentale fordele ved sport og fitness samt en afbalanceret kost og livsstil. Amy har oprettet programmer omkring sport og fitness til Red Bull, Look magazine, Spartan UK samt Mental Movement UK omkring hvordan fitness kan hjælpe med at forbedre din mentale sundhed. I sin fritid nyder Amy at spille sport, hygge sig sammen med venner og spyder ild til sin shopping-afhængighed af træningstøj Hun kan findes her - https://www.instagram.com/dreams_and_dumbbells/?hl=da


Se dagens tilbud og få dine favoritter med gode rabatter. Klik her