Træning

Inspirerende historie fra Myproteins Pro | Tatiana Costa

Det er nemt at forestille sig en YouTube fitnessstjernes liv som værende picture perfect, ligesom med deres videoer. Men for at opnå succes, har de arbejdet hårdt og overvundet forhindringer samt at acceptere begrænsninger som alle andre. Det er hvad de andre ikke ser, der har fået dem til der, hvor de er i dag.

Myprotein Pro udvalget er dedikeret til at bidrage med den ernæring, som du behøver til de sene aftener og tidlige morgener. Et udvalg til de dage hvor du kæmper med at presse dig selv yderligere samt at støtte hele din rejse og proces.

Tatiana Costa

Tatiana Costa har presset, accepteret og tilpasset for hendes lidenskab. Læs hendes inspirerende historie

Du høster hvad du sår. Alle ting tager tid og succes er udvundet af vores tålmodighed og vedholdenhed. Dette er en af Tatianas mange overbevisninger.
Efter at have været en del af Myprotein-holdet siden de tidlige dage, er hun en engageret atlet, YouTuber, forretningskvinde og designer.

Et af hendes centrale holdepunkter koncentrerer sig om at forestille sig succes som et sæt små, men stabile trin og ikke ét stort spring, der kan få os til at falde.
Begynd langsomt og et skridt ad gangen er, hvordan Tatiana Costa opnår sine mål og drømme. Hver gang bliver hun mere modstandsdygtig og bygger på hver sejr eller fald. Konstant kæmper hun for mere.

Tatiana Costa

“Dette er noget, jeg har fastgjort til mit DNA.”

Du kan føle denne lidenskab, såvel som hendes etik i hvert af hendes projekter. I Portugal er hun berømt for sin YouTube-kanal Scoop by Scoop, med sin kæreste Gonçalo, der viser deres sunde livsstil og velsmagende opskrifter.
Visionen for Scoop by Scoop er at infiltrere hvert portugisisk hjem og starte en fødevarerevolution. Gennem “sunde alternativer til søde treats, der ikke har tilsat sukker og er gluten og laktosefri”, håber Tatiana, at hun kan sprede sin passion for en sund livsstil.

Det er klart, at Tatianas lidenskab for et sundt liv ikke kun fokuserer på at træne seks dage om ugen, sove mindst syv timer hver dag eller have sit meal prep game on point. Det går dybere end det. Det er her hun finder sin perfekte livsbalance.

“Uden det er jeg ikke mig selv. Dette er noget, jeg har fastgjort til mit DNA. Det er en del af mig. Det er også større end bare mig. At have et sundt liv har alle mulige fordele. Der er ingen ulemper. Du bliver sundere mentalt og fysisk. Alt dette giver dig mulighed for at udføre bedre på arbejdet, i relationer … Kort sagt, alt bliver så meget bedre. ”

“Jeg forstod ikke, hvorfor jeg oplevede så meget smerte.”

Når du er så dedikeret til en sundheds- og fitness livsstil, kan det føles så grusomt, når alt ramler ned over dig. I 2017 fandt Tatiana ud af, at hun var blevet født med sacroiliac dysfunktion. Det er problemer med det kritiske bindesystem mellem din nedre del af ryggen og bækkenet, hvilket forårsager hendes uudholdelige smerte i hendes lændehvirvel.

“Først forstod jeg ikke, hvorfor jeg oplevede så meget smerte i min underkrop under og efter træning.”

At håndtere udiagnosticeret smerte som atlet kan være utroligt skadelig, da du mister dig selv, mister din lidenskab til frygt og lidelse. Det kan også betyde, at du skal opgive en livsstil, som du elsker og er vant til. Alt sammen noget, som Tatiana virkelig kæmpede med.

“Jeg havde nogle uger, hvor jeg lige måtte stoppe med at træne og helt måtte undgå nogle øvelser fra min træning. Det var ikke let at håndtere denne skade, der var blevet en del af mig, hvordan jeg bevægede mig, og hvordan jeg følte. ”

Det første skridt til recovery eller at omlægge sin livsstil omkring en skade er ofte accept. Tatiana måtte lære, at der var nogle ting, som hun ikke længere kunne gøre og tilpasse sin tankegang, så hun kunne fortsætte med at forfølge sine fitnessmål.

Tatiana Costa

“Succes er udvundet af små, men stabile trin og ikke fra ét stort spring, der sandsynligvis får dig til at glide og falde.”

“Den dag i dag ved jeg, at jeg ikke kan lave en masse øvelser, som jeg plejede at gøre, som var afgørende for mine udviklings- og fitnessmål. Den vigtigste opgave er dog at finde ud af, hvordan man kan tilpasse og overvinde denne type udfordringer.
Hver eneste af os har vores egne problemer og begrænsninger, og ikke at opgive er nøglen til at opnå det, vi drømmer om. Glem aldrig altid at kigge efter den bedste version af dig selv.”

Vi står alle over for forhindringer, enten som en atlet eller i livet generelt. Ligesom Tatiana skal du være forpligtet til processen og løse problemerne for at fortsætte fremskridtene.

Der er ingen hemmelig opskrift, der er kun dedikation til at skubbe dig hver dag. Det kan være nødvendigt at starte igen langsomt, men stabilt. Tillad dine tidligere erfaringer til at guide dig mod fremtidens succes.

Tatiana har brugt dette mantra til at komme igennem sin egen skade og mener, at vi ikke bør vælge radikale ændringer. Det fører kun til stress og vanskeligheder.

I stedet hævder hun, at vi skal ændre en ting af gangen og acceptere, hvor du er nu. Kun sådan er du i stand til at skabe den rigtige tankegang for dig selv og undgå at miste dine mål og engagement.

Tatiana Costa

Hvad de andre ikke ser

Med Tatianas egne ord er succes udvundet af små, men stabile trin og ikke fra ét stort spring, der sandsynligvis får dig til at glide og falde. Det er det, de andre ikke ser, der tæller.
Som en stolt Myprotein Pro er Tatiana Costa en af mange, der inspirerede os til at skabe et udvalg, der understøtter dem, der er dedikeret til deres sport på trods af livets udfordringer. Myprotein Pro er designet til at tage dine mål til det næste niveau, uanset hvad de er.

Inspireret af Tatiana’s historie? Få mere at vide om, hvordan vi kan tage din fitness rejse og dedikation skridtet videre, end du nogensinde troede var muligt her.Evangeline Howarth

Evangeline Howarth

Forfatter og ekspert

Evangeline har deltaget i konkurrencepræget sportsgrene siden en ung alder. Som en kvalificeret RYA Dinghy Instructor forstår hun vigtigheden i en god ernæring som det rette brændstof til ekstrem- og udholdenhedssport, især på grund af hendes erfaring i Team GBR Squads samt lede og coache hendes universitets første hold.

I sin fritid elsker Evangeline at løbe - især maraton. I weekenderne finder du hende i gang med vandsport eller at vandre i bakker. Hendes yndlings aftener bliver brugt på en HIIT-session eller squats i træningscentret, inden hun forkæler sig selv med smagfuld og krydret mad og masser af grøntsager - yum!

Få mere at vide om Evies erfaring her.


Se dagens tilbud og få dine favoritter med gode rabatter. Klik her