Myprotein Træningstøj

Fit For HIIT | Introduktion til Power Ultra 2.0

Intervaltræning med høj intensitet, også kaldet HIIT, er en udmattende, hurtig-tempo og super svedig træningsmulighed.

Det er det perfekte svar til, når du vil træne, men du kun har 20 minutter til overs. Normalt bestående af et antal sekunders arbejde efterfulgt af hvile, indtil du har afsluttet dit kredsløb.

Forvent at udføre bevægelser som jumping squats, sprints og de frygtede burpees …

Alt dette betyder, at HIIT og andre cardio-elskere har brug for det rigtige træningsudstyr, så du kan komme igennem din træning komfortabelt, frit og til at udføre efter bedste evne.

Det er her, vi kommer ind. Power Ultra Collection er tilbage til sin anden iteration, og den er bedre end nogensinde før. Lavet med vores Fit For Purpose-mål i tankerne, blev kollektionen lavet specielt til HIIT og anden intens cardio træning.

Så det er på tide at tage dig gennem nøgleelementerne fra Power Ultra 2.0, så du ved, hvordan og hvorfor det passer til HIIT.

High Support Power Ultra Sports-BH

Power Ultra Sports-bh giver dig mulighed for at skubbe dig igennem din træning med alle de væsentlige svedtransporterende egenskaber samt justerbare stropper for forbedret pasform og støtte, der kan fastgøres i en racerback, når du har brug for maksimal støtte til kraftige sessioner.

Vælg mellem to farver – iøjnefaldende koboltblå eller warm red.

power ultra

High Rise Leggings

HIIT-elskere ved, hvor intens en træning kan blive, og hvor vigtigt det er at have pålidelige leggings, der bliver siddende.

Lavet af blødt, åndbart stof, er de mere squat-proof end nogensinde før. Disse Power-leggings vil ikke svigte dig på de hårdere kredsløb.

Vi har også inkluderet en stor lomme bag på den indre linning, så du kan gemme dine værdigenstande sikkert uden bekymring under din træning.

Og for at matche vores sportslige bh med stor effekt, få disse leggings i kobolt eller Warm Red.

High Rise Cykelshorts

Når vi nærmer os sommeren, begynder du måske at tænke på at skifte dine sædvanlige gym-leggings til cykelshorts ud, og Power 2.0 har det perfekte par.

Konstrueret af det samme bløde, åndbare og squat-proof stof som vores High Rise Leggings og med den samme baglomme til dine værdigenstande, får du alle fordelene ved vores leggings, mens du holder dig kølig gennem de varmere måneder.

Fås i klassiske sorte, er Power-cykelshorts en fantastisk tilføjelse til din træningsgarderobe både til inde og udenfor gym.

Fitted Vest

Denne formtilpasset vest fra Power har en indbygget bh, der giver let støtte samt en høj hals for at sikre dækning, uanset hvilken en træning, du kaster dig ud i.

Derudover er der et laserskåret panel bag på dette område for at hjælpe dig med at holde dig kølig hele vejen igennem.

Få din i sort eller kobolt.

Tid til Adapt | Oplev vores nye funktionelle fitness kollektion

Myprotein Træningstøj

Tid til Adapt | Oplev vores nye funktionelle fitness kollektion

Vores hårdeste kollektion til dags dato.

2021-03-12 15:12:07Skrevet af Monica Green

5 funktioner i Velocity 2.0, der vil ændre dit løb

Myprotein Træningstøj

5 funktioner i Velocity 2.0, der vil ændre dit løb

Dit løb blev lige lidt bedre.

2021-02-11 12:34:06Skrevet af Monica GreenMonica Green

Monica Green

Forfatter og ekspert

Oprindeligt fra det sydlige London dimitterede Monica fra University of Leeds med en grad i filosofi. Efter at have opdaget en kærlighed til at træne, mens hun studerede, blev Monica tiltrukket af vægttræning, som hjalp hende enormt meget gennem stressende tider som studerende. Fra at skrive for en populært studenterside udviklede Monica sine færdigheder som forfatter og skrev regelmæssigt populære bidder. Hun er begejstret for at kunne kombinere sin kærlighed til skrivning med sin passion for træning. I sin fritid elsker Monica at lave mad, prøve nye restauranter med venner og udforske nye vandrestier.


Se dagens tilbud og få dine favoritter med gode rabatter. Klik her