Myprotein Træningstøj

Tid til Adapt | Oplev vores nye funktionelle fitness kollektion

Hvis du elsker funktionel fitness, vil du være opmærksom på, hvor hårdt disse træningsprogrammer kan blive. Du løfter tungt, session efter session, og laver også udmattende cardio, så du har brug for skudsikker træningsudstyr til at matche.

Det er her, vi kommer ind.

Vores designere talte med funktionelle fitnessentusiaster, inklusive Zack George, UK’s Fittest Man, for at finde ud af, hvad der er nødvendigt til en strålende session, og for at sikre, at Adapt virkelig var egnet til formålet.

Nogle af de temaer, der kører i hele Adapt, er funktionalitet, åndbarhed, holdbarhed og mobilitet. Alt for at hjælpe dig med at tilpasse dig, hvad din træningssession kaster mod dig. Vi har brugt en bomuldspolyesterblanding overalt, hvilket giver mulighed for et hurtigtørrende, svedtransporterende stof, der ikke mister sin form. Silhuetter, der giver optimal mobilitet og holdbare, hårde designs for at sikre, at dit kit ikke svigter dig.

Vi syntes, at vi ville køre dig igennem nogle af nøgleelementerne fra Adapt for at give dig en fornemmelse af nøjagtigt, hvordan det passer til formålet.

Adapt funktionelt træningstøj

Mænds joggers

Adapt-joggingbukserne til mænd er designet til at hjælpe din mobilitet gennem alle dele af din session.

Med det svedtransporterende super-elastiske stof og bevidst placerede indvendige benkiler kan du tackle det, som gym har i vente for dig den dag. Disse joggers er også holdbare med den sammensmeltede limning, der tapes over sidesømmene, fordi vi ved, at funktionel fitness kan blive hårdt.

Den elastiske linning gør det muligt at tilpasse sig den perfekte pasform og forblive behagelig hele tiden, mens den koniske pasform ned ad læggen giver en flatterende slank pasform.

drirelease® T–shirt & Tank

Funktionel fitness kan blive svedig, hurtig. Så vi sørgede for, at t-shirts og tanks i denne kollektion blev lavet til at modstå det. Drirelease®-egenskaberne inkluderer øget fugttransporterende kapacitet, da fugt trækkes hurtigt væk fra huden på grund af hydrofobe og hydrofile fibre.

Og desuden sørger drirelease®-stoffer for, at Adapt’s T-shirts og tanks er bløde og behagelige, mens de forbliver miljøvenlige og undgår brugen af kemikalier eller irriterende stoffer. Disse stykker bevarer deres integritet session efter session, vask efter vask.

En yderligere fordel ved disse tees og tanks er deres evne til at regulere din kropstemperatur, hvilket holder dig op til 7 grader køligere under hele din træning. Så du behøver ikke afskære din session på grund af desperat brug for et brusebad.

Vi tilbyder også disse i kvinders stilarter i Adapt-kollektionen.

Tonal Camo Hoodie

Denne hættetrøje har faldende skuldre, så du kan bevæge dig frit samt forstærket syning for at garantere holdbarhed. Underarmskilen forbedrer mobiliteten yderligere, og snørreringe i dette område giver mulighed for korrekt luftstrøm i dette område med høj varme.

Hætten er fuldt justerbar, så du kan finde din perfekte pasform, en kængurulomme for at sikre, at du ikke mister dine værdigenstande, og en ribkant forneden og manchetter for at sikre, at din hættetrøje sidder, mens du varmer op.

Kvinders Textured Leggings

Adapt’s teksturerede leggings har et højt taljebånd, så du ved, at de bliver siddende under hele din træning. De viser åndbare ribstrukturerede paneler, der konturer kroppen og giver dig mulighed for at børste alt restkridt af efter et tungt løft.

Dæksømme sørger også for at reducere enhver irritation, og vi har lavet disse squat proof, så du kan squatte bekymringsløst.

Disse er en fantastisk tilføjelse til din funktionelle fitness-garderobe og en vigtig del af tunge bendage.

Textured Sports Bra

Den teksturerede sports-bh giver medium støtte med en dyb elastisk under brystet, der forbliver på plads, uanset hvor hård din træning bliver. Ligesom de teksturerede shorts og leggings har denne sports-bh ribstruktureret paneler til det konturerede look, der er stilfuldt, men alligevel åndbart og holdbart.

Plus, racerback er en ikke-begrænsende form, som enhver funktionel fitnessatlet ved, er vigtig i sporten.

Textured Crop Top

Denne top er lavet med åndbare ribpaneler og kontur for at love holdbarhed. Med en flatterende beskåret længde er denne crop top perfekt til enhver lidt koldere træning, hvor du vil have lidt mere dækning, men med optimal mobilitet.

Den dybe elastiske kant giver ekstra støtte og svedtransporterende stof holder dig kølig og tør, uanset hvor svedig træningen bliver.Monica Green

Monica Green

Forfatter og ekspert

Oprindeligt fra det sydlige London dimitterede Monica fra University of Leeds med en grad i filosofi. Efter at have opdaget en kærlighed til at træne, mens hun studerede, blev Monica tiltrukket af vægttræning, som hjalp hende enormt meget gennem stressende tider som studerende. Fra at skrive for en populært studenterside udviklede Monica sine færdigheder som forfatter og skrev regelmæssigt populære bidder. Hun er begejstret for at kunne kombinere sin kærlighed til skrivning med sin passion for træning. I sin fritid elsker Monica at lave mad, prøve nye restauranter med venner og udforske nye vandrestier.


Se dagens tilbud og få dine favoritter med gode rabatter. Klik her