Ernæring

Er denne influencers kosttilskud effektiv? | Ernæringsekspert anmelder

Vores ernæringsekspert Richie Kirwan har gennemgået vores ambassadør Gabriel Sey’s kost. Gabriel er ikke en konkurrerende bodybuilder, selv om han ser ud til at kunne være det, så vi var ivrige efter at høre om hans rutine med kosttilskud.

Da Gabriel ikke er ernæringsekspert, dykker Richie direkte ned i analysen af hans kosttilskud.

*spoiler* Gabriel klarede sig ret godt.

 

Her er en gennemgang af nogle af de kosttilskud, som Gabriel nævnte. Se Richies video for at få alle detaljerne om hvert enkelt supplement.

D-vitamin

Da det ser ud til at regne, hver gang du kigger ud af vinduet, i Danmark, bør du måske lytte nøje til denne.

Ifølge Richie hjælper D-vitamin med at optage calcium i dine knogler. Dette er især vigtigt, når du bliver ældre, for at forhindre svækkelse af knoglerne.

Omega-3

Omega-3-fedtsyrer er i høj kurs hos ernæringseksperter. Og med rette. Richie opfordrer alle sine klienter til at få alle de vitaminer og mineraler, de har brug for, gennem deres kost. Han forklarer dog, at omega 3 er det kosttilskud, som han anbefaler de fleste af sine klienter at tage. Hvis det ikke er et stort krav til Omega-3’ernes berømmelse, så ved vi ikke, hvad der er.

Protein

Ah, hvordan kunne vi tale med en bodybuilder uden at komme ind på emnet protein til sidst?
Protein er afgørende for at opbygge muskler. Gabriel kan godt lide at tilføje en form for protein til sin morgenmad. Det er trods alt det vigtigste måltid på dagen. Og i gennemsnit det måltid med det mindste proteinindhold.

Protein-snacks

Derefter gik de over til vores yndlings emne …

Snacktid.

Gabriel har fået en god vane. I stedet for at nyde et stort stykke chokoladekage, hver gang han har lyst til en snack, vælger han en proteinbar eller en cookie. På den måde kan han hjælpe med at opfylde sit daglige proteinbehov og samtidig tilfredsstille sin søde tand. Praktisk, i overensstemmelse med hans makronæringsgrad og velsmagende. Win, win, win, win.

Kort fortalt

Det er dog ikke alle de kosttilskud, som Gabriel tager,  så du bliver nødt til at se videoen for at få den fulde gennemgang.

Det er også værd at huske på, at man bør tage de rigtige kosttilskud til sig selv i stedet for at kopiere, hvad andre tager. Hvis du ønsker at kaste dig ud i en verden af kosttilskud, men ikke er sikker på, hvordan du skal tage springet, kan det være værd at tale med en professionel.

Vores artikler skal kun bruges til informative og uddannelsesmæssige formål og må aldrig tages udgangspunkt i som værende lægehjælp. Hvis du er bekymret for dit helbred, så anbefales det at konsultere en sundhedsfaglig professionel, inden du tager kosttilskud eller introducerer større ændringer i din kost.Emily Wilcock

Emily Wilcock

Forfatter og ekspert

Emily is studying Business Management & Marketing at the University of Birmingham and is currently on her intern year. She has a keen interest in both writing and fitness, so is happy she can now combine the two. She likes to spend time with her friends, both in & out of the gym.


Se dagens tilbud og få dine favoritter med gode rabatter. Klik her