Kosttilskud

Ernæringsekspert om Lubombas kosttilskud | Videnskaben bag #gains

Ét blik på Lubomba, og du kan se, at han gør et eller andet rigtigt.

Selvfølgelig får du ikke biceps så imponerende gennem curls alene, det ved alle. Meget af det kommer til at finde det rette brændstof til at understøtte din krop og gøre alt det fremskridt efter træning. Kort sagt, uden at naile din ernæring, er alt det hårde arbejde i fitness ikke nær så effektiv.

Så vi syntes, at vi ville få en super dedikeret atlet som Lubomba til at dele sit supplement stash, så enhver, der sigter mod de samme mål med seriøs masse og muskelopbygning, kunne få en god idé om, hvor de skal begynde.

Men det er ikke alt – vi gør ikke ting halvt her.

I stedet for bare at vise dig, hvad denne champ bruger dagligt til at drive hans træninger, mente vi, at vi ville få en af ​​vores ernæringseksperter til at gennemgå hans rutine, så du også får de videnskabeligt støttede, evidensbaserede grunde til, hvorfor det fungerer. Sammen udgør de det perfekte team til at hjælpe dig med at knække den komplicerede verden af ​​sportsernæring.

Se med her.

Vil du have fingrene i nogle af de kosttilskud, der omtales i videoen? Tjek dem ud nedenfor.

Bedste tidspunkt at tage kreatin | Før eller efter træning?

Kosttilskud

Bedste tidspunkt at tage kreatin | Før eller efter træning?

Find ud af det bedste tidspunkt at supplere med kreatin for max resultater.

2019-03-02 11:21:08Skrevet af Claire Muszalski

Hvornår er det bedst at indtage BCAA?

Kosttilskud

Hvornår er det bedst at indtage BCAA?

Få din timing i orden med din BCAA.

2020-06-06 06:32:01Skrevet af Claire Muszalski

Vores artikler skal kun bruges til informative og uddannelsesmæssige formål og må aldrig tages udgangspunkt i som værende lægehjælp. Hvis du er bekymret for dit helbred, så anbefales det at konsultere en sundhedsfaglig professionel, inden du tager kosttilskud eller introducerer større ændringer i din kost.Lauren Dawes

Lauren Dawes

Forfatter og ekspert

Lauren har en kandidat i engelsk litteratur oprindeligt fra syden. Hun har altid elsket at svømme, og så har hun få øjnene op for vægttræning. Derudover giver hun sig tid til fordybelse for at forbedre hendes zen på hendes ugentlige hot yoga time.

I weekenden plejer hun at lave mad eller spise en lækker brunch, og hun nyder at prøve nye opskrifter med hendes roomies - især fordi de forsøger at ryste SU-menuen af sig bestående af pasta. Først og fremmest er hun fast overbevist om at leve i balance mellem træning og et glas gin.

Få mere at vide om Laurens erfaring her.


Se dagens tilbud og få dine favoritter med gode rabatter. Klik her