Myprotein Træningstøj

Ny tøjkollektion til ham & hende | Retro Move & Lift

Cyber Month er godt i gang, og vi kunne ikke lade være med at bringe noget nyt tøj frem for at fejre det. Retro Move and Lift-kollektionen indeholder klassiske silhuetter og hverdagstøj til hverdag. Og med vores Greatest Ever Black Friday Sale kan du få dem til utrolige rabatter i hele Cyber Month. Alt du skal gøre er at vælge, om du er en MOVER eller en LIFTER…

Her er en oversigt over alle vores Black Friday-tøjstykker.

Move & Lift Hoodie

Hættetrøjen er lavet til komfort. Dette er en bomuldsrig, blød hættetrøje, der er ideel til hviledage. Den komfortable klassiske pasform gør den til en hverdagsklassiker, og det iøjnefaldende logo på ryggen giver en nostalgisk retrofornemmelse.

Fås i sort og hvid til mænd og sort og lyserød til kvinder.

T-shirt og Crop Top

Disse bomuldsrige t-shirts er et blødt og behageligt hverdagstøj. Med det samme Retro-design, der fås i den flatterende cropped fit til kvinder og den klassiske fit til mænd, vil du blive glad for at have tilføjet denne til din samling.

Vælg mellem sort og hvid i mændenes kollektion og sort og lyserød i kvindernes.

Tank Top til mænd

Med det samme soft-touch bomuldsrige stof som i resten af kollektionen holder tanktoppen til mænd dig kølig og behagelig. Den ideelle top til træningscentret og en vigtig ting til hviledage.

Vælg mellem sort og hvid

Joggers

Du har gættet det. Blødt bomuldsstof findes også i Retro-joggerne. Med en flatterende pasform, diskret Retro-grafik og en snor i taljen er dette nogle joggings, som du helt sikkert vil have i din garderobe, når DOMS rammer dig.

Fås i sort i både herre– og damekollektionen.

Shorts

En hverdagsbasis, der prioriterer komfort. Det samme bomuldsrige stof og den subtile Retro-grafik på forsiden og bagsiden.

Fås i klassisk sort.

Sports-BH

Stretch-bomuldsstof, let støtte og Retro-grafikken gør denne sports-bh smigrende og funktionel på én og samme tid. Ideel til en lettere træning eller til en dag på sofaen, hvor du kan slappe af.

Vælg mellem sort og lyserød.

Leggings

Disse leggings har en flatterende pasform med høj talje, stretch-bomuld og det diskrete Retro-design. De er komfortable og funktionelle og er en glimrende legging til hverdag.

Vælg mellem sort og lyserød.

Tilbehør:

Vandflaske

Vi var nødt til at inkludere en Retro-vandflaske, så du kan holde dig hydreret med stil.

Vælg mellem sort og lyserød.

Metal shaker

Og hvem ville vi være, hvis vi ikke inkluderede en shaker i denne kollektion? Få din shake i Retro-stil med denne shaker.

Vælg mellem sølv/sort og sølv/rosa

Kort fortalt

Vi gør det stort denne Black Friday med en hel måned med tilbud. Så klæd dig ud i vores helt nye kollektion for at fejre det sammen med os og gå rundt i fitnesscenteret med stil.

Vil du have mere Black Friday-info?

Hvad du bør købe til Black Friday | Kosttilskud og ernærings deals

Kosttilskud

Hvad du bør købe til Black Friday | Kosttilskud og ernærings deals

Det er tid til at begynde at skrive din Black Friday ønskeliste.

2021-11-02 15:00:23Skrevet af Emily WilcockEmily Wilcock

Emily Wilcock

Forfatter og ekspert

Emily is studying Business Management & Marketing at the University of Birmingham and is currently on her intern year. She has a keen interest in both writing and fitness, so is happy she can now combine the two. She likes to spend time with her friends, both in & out of the gym.


Se dagens tilbud og få dine favoritter med gode rabatter. Klik her