0
Varekurv

Der er ingen varer i din kurv

Dessert & Snacks

Protein pandekager med banan, pecan nødder og chokoladesauce

Ønsker du at øge dit proteinindtag men uden nødvendigvis også at øge kalorieindtaget?
Så er protein pandekager det svar, som du leder efter!

Disse lækre protein pandekager med banan og pecan nødder er den perfekte selvforkælelse, som er fyldt med gode proteiner. De er perfekte til morgenmad, som snack eller som dessert og kan nydes med god samvittighed.
Hop ud i køkkenet, tænd for videoen og følg instrukserne. Sidst men ikke mindst – Spis og nyd dine lækre protein pandekager.

Ingredienser

Protein pandekager

Chokoladesauce

Pynt

  • 1 banan (skiveskåret)
  • En håndfuld pecan nødder (ristede)

Fremgangsmåde Proteinpandekager

  1. Kom lidt kokosolie på en pande og varm op ved jævn til høj varme.
  2. Bland pandekageblandingen med 150 ml mælk og lad hvile i 10 minutter.
  3.  Derefter tager du pandekage efter pandekage og hælder en portion dej på panden. Vend efter ca. 1 minut når den har en gylden farve.

Et godt tip: For at få en ekstra tyk pandekage kan du, efter du har hældt dejen på panden, vent ca. et halvt minut inden du hælder lidt mere dej på toppen.

Fremgangsmåde Chokoladesauce

  1. For at få den lækre, lidt tykke konsistens, skal du starte med at piske mandelsmør og den sukkerfrie ahornsirup sammen og langsomt tilføje mælk, indtil det bliver til at hælde (men stadig har en tyk konsistens).
  2.  Når pandekagerne er lavet, lægger du dem lag på lag med hinanden, hvor du putter de skiveskårne bananstykker og pecan nødder imellem hvert lag. Til slut overhælder du pandekagerne med chokoladesaucen fra toppen, så den pynter de færdige lækkerier, der nu er klar til at sætte tænderne i!


Myprotein

Myprotein

Forfatter og ekspert