Træning

Ville du kunne udføre push-up challenge? | 100 push-ups i 30 dage

100 push-ups i 30 dage. Det lyder simpelt, ikke?

Der er intet som en god gammeldags push-up. Det ser ikke ud til at have betydning, om du smadrer igennem 7 træningsprogrammer om ugen eller er stolt af at være i stand til at løfte de tungeste par håndvægte i dit gym – et par sæt push-ups er en udfordring selv for de stærkeste blandt os.

Vi besluttede at afprøve 30-dages push-up challenge, og vi vidste præcis, hvem vi skulle tilkalde. Reece Williamson er vores go-to-mand til at prøve en fitness- eller ernærings- challenge af (se hans forsøg på The Rocks berygtede cheat day på 10.000 kalorier).

I 30 dage forpligtede han sig til at smadre 100 push-ups og filmede sine fremskridt for at se, om der var nogle målbare ændringer i hans fysik og form i slutningen af det hele.

Dette viser, hvad der skete.Lauren Dawes

Lauren Dawes

Forfatter og ekspert

Lauren har en kandidat i engelsk litteratur oprindeligt fra syden. Hun har altid elsket at svømme, og så har hun få øjnene op for vægttræning. Derudover giver hun sig tid til fordybelse for at forbedre hendes zen på hendes ugentlige hot yoga time.

I weekenden plejer hun at lave mad eller spise en lækker brunch, og hun nyder at prøve nye opskrifter med hendes roomies - især fordi de forsøger at ryste SU-menuen af sig bestående af pasta. Først og fremmest er hun fast overbevist om at leve i balance mellem træning og et glas gin.

Få mere at vide om Laurens erfaring her.


Se dagens tilbud og få dine favoritter med gode rabatter. Klik her