Træning

Træning med din partner | Kan I gennemføre disse træningsudfordringer?

94% af dem, der træner med deres partner, holder sig til deres sædvanlige træningsrutiner.

træning med din partner

Fordi vi alle ved, hvis der er en nem måde at gøre træning sjovt på, så fungerer det bedst sammen med en anden. Hvilket er endnu bedre, når du er sammen med din partner. Det øger følelsen af nærhed og intimitet, fordi, som de siger, “dem, der træner sammen, forbliver sammen.”

Træning med din partner når nye højder lige nu med over 2x antallet af mennesker, der søger efter dem online. Så hvis du laver træning med din partner nu, hvad er så de bedste måder at træne sammen på? Vi har taget noget inspiration fra vores instagram for at give dig nogle ideer.

Couple’s US Airforce Fitness Test

Måske ikke den første ting, du tænker på, når du laver træning med din partner, men det ser ud til, at det var det for @Mattdoesfitness. Han fik sin kone til at udføre US Airforces grundlæggende militærtræning Test for fysisk kondition, som er:

  • 1 minut med push-ups
  • 1 minut sit-ups
  • Løb på 2 km

Det lyder hårdt, men de har begge smadret det. Sarah ser ikke engang træt ud. Du kan tjekke den fulde udfordring her.

Advarsel: kan blive rigtig konkurrencedygtig.

Dansetrænings rutine

Zack og hans kæreste, Sam, har fået nogle bevægelser i gang med denne. Ikke kun viser de deres styrke, men det er hårdt at holde det i takt med musikken. Hvorfor ikke prøve det selv som par derhjemme? Det er helt sikkert, at skuldrene brænder.

For dem, der kan lide at koreografere danserutiner (og bosse lidt rundt med din partner), kan du endda sammensætte dine egne. Vælg bare en sang og opret en træning til takten.

Koala Challenge

Den største udfordring: klatring rundt om din partner, som om de er et træ, og du er en koala.

Du har dog brug for et stærkt træ – specifikt med stærke ben – og nogen, du kan stole på, for ikke at falde. Hvis du er koalaen, har du sandsynligvis brug for at være overall stærk (med hovedsagelig mod til at klatre rundt). Selv hvis du ikke kan gøre dette, er det enormt sjovt at prøve af.

Hundetræningen

Hvem siger, at din træningskammerat skal være menneskelig? Georgias hund er en fantastisk træningspartner. Faktisk er han mere motiverende end din sædvanlige PT.

Vi vil dog ikke anbefale en grand danois. Det kunne ende dårligt for alle.

Din første bevægelse er deres sidste bevægelse (Footie Edition)

Hvis du og din partner ønsker at blære sig, er det sådan her, du skal gøre det. Desværre kræver det, at I begge er gode til fodbold. Hvis du ikke kan sparke en bold uden at risikere et knust vindue, kan du prøve en anden variation. Her er nogle forslag:

  • Acrobat udgave
  • Yoga udgave
  • Planke udgave
  • Danse udgave

Det er en god måde at presse dig selv på, mens du gør det så svært for din partner som muligt. Hvem af jer vil kollapse i en bunke eller gøre det forkert først?

Sæt musik på og hav det sjovt

View this post on Instagram

Monday Motivation 🔥 This mornings workout had some banging tunes so we got a bit distracted but we still worked up a sweat with this awesome circuit. If I’m looking for a quick workout, I’ll always programme a 1. Upper body strength exercise 2. Lower body strength exercise 3. Cardio. Then I’ll repeat that again for circuit 2 but change the cardio for a core exercise. Usually 9-10 exercises in total. 2-3 rounds so 20-30 mins in total. No more is usually needed if you are working at full capacity. 🤜🏻 Email me for customised programming during lockdown. 📧 – DB Reverse Lunges Kettlebell Swings Burpees Tricep Dips Devils Press A-Jacks Double/Single Unders Bicycle Crunches- 8 count slow/fast Spider Burpees Interval Timer: 40 secs on/ 20 rest x 2 rounds Core Finisher: 10 Cherry Bombs 10 Alt Toe Touches 10 V Sit-Ups 10 Hollow Rocks x 3 rounds #lockdownfitness #fitfriends #fitfam #quarantineworkout #mondaymotivation #fitgirls #fitnessmotivation #dancing #fitnesslife #healthiswealth #positivemindset #staystrong #motivated #disciplined #ukfitfam #femaleworkoutvideos #workoutvideos

A post shared by Kirsty Hendey SASWDW (@kirstyhendey) on

Vi ved, at musik får en masse af jer igennem jeres træninger, så lad os skrue op for lydstyrken og komme i bevægelse.

Den bedste måde at tackle enhver træning med en anden på er bare at træne og have det sjovt. Jo mere I griner, jo mindre føles det som hårdt arbejde – det er virkelig en win win.

Kirsty gør dette med sin gode veninde. Hun ved, hvornår hun skal blive seriøs med sine reps, og hvornår hun skal grine. Hende og hendes ven gør laver cirkeltræning, mens hun smiler hele tiden, hvilket er hele pointen med at træne med en anden.

Find deres cirkeltræning i billedteksten og prøv at hav halvdelen af morskaben, som de havde.

Kort fortalt

Træning med din partner er en fantastisk måde at bygge videre på det specielle bånd såvel som at nå nogle PR’er ved at løsrive rivaliseringen. Hvilken bedre måde at krydre din tid sammen? Prøv nogle nye udfordringer, rutiner eller bare træn, og få smil og latter frem.

14 Brystøvelser med og uden udstyr du kan lave hjemme

Træning

14 Brystøvelser med og uden udstyr du kan lave hjemme

Hvis du troede, at du havde brug for et træningscenter for at pumpe dine pecs op, så tro om igen.

2020-04-08 04:50:00Skrevet af Chris Appleton

Træning hjemmefra | Steph Elswoods hurtige mavetræning

Træning

Træning hjemmefra | Steph Elswoods hurtige mavetræning

Er du fanget derhjemme? Du skal ikke bekymre dig. Tjek denne mavetræning ud.

2020-03-19 08:31:27Skrevet af Nathan SouthernEvangeline Howarth

Evangeline Howarth

Forfatter og ekspert

Evangeline har deltaget i konkurrencepræget sportsgrene siden en ung alder. Som en kvalificeret RYA Dinghy Instructor forstår hun vigtigheden i en god ernæring som det rette brændstof til ekstrem- og udholdenhedssport, især på grund af hendes erfaring i Team GBR Squads samt lede og coache hendes universitets første hold.

I sin fritid elsker Evangeline at løbe - især maraton. I weekenderne finder du hende i gang med vandsport eller at vandre i bakker. Hendes yndlings aftener bliver brugt på en HIIT-session eller squats i træningscentret, inden hun forkæler sig selv med smagfuld og krydret mad og masser af grøntsager - yum!

Få mere at vide om Evies erfaring her.


Se dagens tilbud og få dine favoritter med gode rabatter. Klik her