Vores Ambassadører

MattDoesFitness taler om fortrydelse, pinlige øjeblikke i fitnesscentret og håndtering af trolls

Vi mødte op med bulkmesteren Matt Morsia, AKA MattDoesFitness, til en ny udgave af Light Heavyweight, serien hvor vores ambassadør bestemmer spørgsmålene. Let eller tungt, hvad end de har lyst til.

Uanset om det er noget lettere som, om han er fan af ananas på pizza (spoiler: det er han absolut ikke) eller noget tungere som, hvordan han håndterer online-trolls, giver Matt svar på det hele.

Havde du nogensinde forestillet dig, at dine følgere ville blive så store?

Matt gik efter et tungt spørgsmål her og reflekterer over sin mærkelige og vidunderlige rejse fra tredobbeltspringer til idrætslærer og til stjerne på de sociale medier.

“Jeg startede YouTube bare som noget at lave. Jeg var trespringer, og jeg blev skadet, så jeg kunne ikke lave noget, så jeg havde et stort gabende hul i mit liv. Så jeg startede YouTube bare for at fylde tiden ud, for at grine. Jeg havde aldrig i en million år forestillet mig … selv indtil for et par år siden troede jeg ikke, at det ville nå så langt, som det er nu, det er ret mærkeligt at få det til at gå op i hovedet.”

Hvad er den mest pinlige sang på din træningsplayliste?

“Jeg har en eklektisk blanding af sange, mate… Jeg er en kæmpe 80’er-fan, så jeg har nogle rigtige tvivlsomme 80’er-sange. Jeg har noget italiensk opera på den.”

Matt tager sin telefon frem for at vise os en af sine yndlingssange i gym: “Con te partiro” af Andrea Bocelli.

Hvordan håndterer du haters/trolls?

Latter er den bedste medicin for Matt, når det kommer til online-trolls, selv om de er få og sjældne.

“For det første synes jeg generelt, at det er ret sjovt. For at være ærlig, så er min kommentarsektion ret positiv, hvad angår sociale medier. I de sjældne tilfælde, hvor jeg får nogen til at være grove, synes jeg bare, at det er ret sjovt. For at få succes på de sociale medier skal man have en ekstremt tyk hud.”

Kort fortalt

Vi har helt sikkert lært et par nye ting om Matt i dette interview, nemlig hans passion for “erotisk dans” og hans ubarmhjertige følelser for ananas på pizza…

Se mere af vores Light Heavyweight-serie på vores YouTube-kanal, og hold dig opdateret med alt Myprotein på vores Instagram.Monica Green

Monica Green

Forfatter og ekspert

Oprindeligt fra det sydlige London dimitterede Monica fra University of Leeds med en grad i filosofi. Efter at have opdaget en kærlighed til at træne, mens hun studerede, blev Monica tiltrukket af vægttræning, som hjalp hende enormt meget gennem stressende tider som studerende. Fra at skrive for en populært studenterside udviklede Monica sine færdigheder som forfatter og skrev regelmæssigt populære bidder. Hun er begejstret for at kunne kombinere sin kærlighed til skrivning med sin passion for træning. I sin fritid elsker Monica at lave mad, prøve nye restauranter med venner og udforske nye vandrestier.


Se dagens tilbud og få dine favoritter med gode rabatter. Klik her