Ernæring

5 måder at bevare sunde kostvaner når du arbejder hjemme

Har du fingrene tilbage i kiksdåsen, inden du er klar over, hvad du egentlig laver? Mange af vores daglige handlinger udføres automatisk, som om vores hjerner er på autopilot eller er blevet programmeret til at udføre gentagne handlinger uden en ekstra tanke.

Dette er vaner. Jo oftere du udfører disse vaner, jo mere indgroet i vores hjerne bliver disse handlinger. Det kan så også betyde, at sunde kostvaner sagtens kan gå hen og blive noget, som du bare gør.

Når vi forstyrrer vores daglige mønster og fjerner det sædvanlige miljø, kan vi blive forvirrede og miste de vaner, vi har skabt. Sunde vaner eller ej. Vi ved, at det er specielt hårdt at arbejde hjemmefra – det er jo bare alt for tæt på køleskabet.

Det kan være svært at bevare de sunde kostvaner, når vi arbejder fra køkkenbordet eller sofaen. Der er dog ingen grund til at gå i panik over, at du mister dedikationen til dine sunde kostvaner. Her er nogle af vores bedste tip til at holde styr på din kost, når du arbejder hjemmefra.

1. Få overblik over de sunde kostvaner med en madplan

madplan

Før du tænker, ​​at dette er den skøreste idé, du nogensinde har hørt om (hvem vil vide, hvad de har lyst til at spise om fem dage?), så spids ører alligevel. Bortset fra at spare dig penge ved at købe unødvendig mad, hjælper en madplan med at bringe normalitet i dit liv, da du kan organisere din mad, som hvordan du normalt spiser på kontoret.

Åbner du normalt kagedåsen kl. 11 ved din kollegas skrivebord? Planlæg en morgensnack kl. 11. Hvis du finder dig selv vandrende til cafeteriet efter en kaffe midt på eftermiddagen, skal du planlægge en eftermiddags latte i din daglige madplan.

Det behøver ikke være så fastlagt med, hvad du spiser, hvornår du spiser det, og hvor meget du spiser. Hvis du tror, ​​det vil være for meget pres blandt alle andre ændringer i det daglige liv, når du arbejder hjemmefra, skal du bare notere et par måltider, der passer til din kost, og vælg så én fra denne liste, når det kommer til at lave mad. Du kan overveje at skrive noget så simpelt som ‘morgensnack’ og notere et par sunde snackmuligheder at vælge imellem snarere end at angive den specifikke madvare.

2. Opbevar sunde snacks inden for rækkevidde

Sunde kostvaner

At være ude af den sædvanlige 9-5 rutine kan føre til stress- eller kedsomhedsspisning. En helt normal og menneskelig egenskab! Når munchies rammer, vil vi generelt have noget simpelt at ty til. Hvis du ved, at du vil læne dig mod sukkerholdige fødevarer uden for dit kostregime, når du arbejder hjemmefra, skal du placere de fødevarer, du prøver at moderere eller undgå uden for rækkevidde eller ude af syne. Det kan endda hjælpe med at udlevere dem til et familiemedlem for at holde det til opbevaring eller opbevar det i garagen eller et andet rum, som du ikke ofte får adgang til. Du kender mottoet: ude af syne, ude af sind.

3. Forbered dine snacks for sunde kostvaner

sunde kostvaner

Det er let at sige, at vi skal holde sunde snacks i syne og usunde snacks ude af syne, men når vores ideelle snacks tager tid at forberede i modsætning til, hvor let det er at åbne en slikpose, kan det være vanskeligt at holde sig til og forpligte sig til. For at holde sund snacks enkel skal du forberede nogle af dine yndlingssnacks i god tid, der passer til dine kostmål.

Forberedelse af dine snacks, inden du har brug for dem, er også en god måde at bruge din mad proaktivt på. Bortset fra at vide nøjagtigt, hvad der skal være i dine snacks og være i stand til at ændre næringsindholdet, så det passer til dine egne mål, kan du bulk tilberede mad og opbevare i fryseren til senere brug for at spare tid i fremtiden.

4. Motiverende citater til at bevare de sunde kostvaner

Citater, billeder eller øjeblikke, der inspirerer dig til at holde dig på sporet eller stoppe op og få dig til at tænke, fungerer som gode påmindelser om at fortsætte med at nå dine mål. At arbejde hjemmefra betyder, at du får ekstra tid om dagen, da din daglige pendling til arbejde drastisk reduceres.

Brug noget af denne tid til at blive kreativ og saml et udvalg af motiverende posters til strategisk at dekorere rundt i huset; hvad enten det drejer sig om køleskabet eller fryseren, et bestemt madskab, omkring dit arbejdsområde eller endda ved siden af din seng at fokusere på fra det øjeblik, du starter din dag.

5. Spis væk fra dit skrivebord

Uanset hvor du har oprettet en arbejdsplads henne i dit hjem, er det at spise væk fra dit skrivebord et godt trick til at blive på rette spor med din kost. Dette er endnu vigtigere, når det kommer til at arbejde hjemmefra, da der er begrænset adskillelse mellem arbejdspladsen og hviletid.

Spisning bør betragtes som fritid, hvor du kan slukke for arbejdet og slappe af. Noget vi alle kæmper for at gøre, hvis vi stadig er omgivet af påmindelser om vores arbejde og fristelsen til at tjekke den nye indgående e-mail-alarm.

At spise væk fra dit skrivebord betyder også, at der er færre distraktioner, hvilket betyder, at du kan fokusere på din mad. Ud over at psykologisk at få dig til at føle dig mere mæt, kan du koncentrere dig om, hvad du spiser, hvilket betyder, at du kan fokusere på den type mad, som du nærer din krop med.

Kort fortalt

Realistisk set vil det at arbejde hjemmefra ikke være det samme som at arbejde fra dine almindelige timer på kontoret, men der er små ting, som vi kan gøre for at reducere sandsynligheden for at tage et skridt tilbage, når det kommer til vores kost. Disse tips vil ikke kun hjælpe dig med at holde dig i balance med dine kostmål, men giver også mulighed for oprettelse af nye sunde kostvaner, som vil gavne dig i det lange løb. Husk at være sød mod dig selv – dette er hårde justeringer, som vi alle gør, og at holde dig lykkelig og sund er vigtigst.

12 sunde snacks alternativer til at tilfredsstille enhver craving

Ernæring

12 sunde snacks alternativer til at tilfredsstille enhver craving

Har du udfordringer med at stoppe dine chokolade cravings? Frygt ej..

2020-03-31 15:00:38Skrevet af Jennifer Blow

Hold dig i form derhjemme | 5 måder at få pulsen op

Træning

Hold dig i form derhjemme | 5 måder at få pulsen op

Bliv aktiv derhjemme uden problemer.

2020-04-08 04:54:02Skrevet af Evangeline Howarth

Vores artikler skal kun bruges til informative og uddannelsesmæssige formål og må aldrig tages udgangspunkt i som værende lægehjælp. Hvis du er bekymret for dit helbred, så anbefales det at konsultere en sundhedsfaglig professionel, inden du tager kosttilskud eller introducerer større ændringer i din kost.Evangeline Howarth

Evangeline Howarth

Forfatter og ekspert

Evangeline har deltaget i konkurrencepræget sportsgrene siden en ung alder. Som en kvalificeret RYA Dinghy Instructor forstår hun vigtigheden i en god ernæring som det rette brændstof til ekstrem- og udholdenhedssport, især på grund af hendes erfaring i Team GBR Squads samt lede og coache hendes universitets første hold.

I sin fritid elsker Evangeline at løbe - især maraton. I weekenderne finder du hende i gang med vandsport eller at vandre i bakker. Hendes yndlings aftener bliver brugt på en HIIT-session eller squats i træningscentret, inden hun forkæler sig selv med smagfuld og krydret mad og masser af grøntsager - yum!

Få mere at vide om Evies erfaring her.


Se dagens tilbud og få dine favoritter med gode rabatter. Klik her