Kosttilskud

Myamino Energy | Nyt og effektivt kosttilskud til energi og fokus

Hvad er Myamino Energy?
Fra fitness folk til gamere og studerende

Førhen var aminosyrer kun forbundet med bodybuildere og vægtløftere, men i dag er de blevet ekstremt populære blandt fitness folk, yogier, atleter, dem med krævende jobs, og tro det eller ej, endda også gamere. Nå ja, ej forglemme studerende.
Uanset om det er eksamenssæson, eller du har brug for ekstra fokus i løbet af de sidste late-night-læsninger, så er Myamino Energy din ven i nøden.

Mainstream kosttilskud

Myamino Energy

At det er blevet mere mainstream betyder, at der har åbnet sig en helt ny verden af muligheder for dem, der ønsker at både se og føle sig som den bedste udgave af sig selv, men hvor deres livsstil er for hektiske til at passe de ugentlige træninger.

Selvfølgelig anbefaler vi absolut ikke, at man udskifter en god solid kost og træningsplan med kosttilskud, men det er en god mulighed for nybegyndere og stillesiddende individer i stigende grad anerkender disse produkter, som rent faktisk kan støtte op om deres fitness og/eller sundhedsmål.

Så hvorfor er dette nye kosttilskud blevet så populært, og hvad er fordelene ved at kombinere aminosyrer med stimulanser? Bør man inkorporere et sådan produkt i sin daglige ernæring? Og i så fald, hvilke faktorer bør man være opmærksom på i sin beslutning?

Aminosyrer til energi

Ved at kombinere fokus, energi og de muskelopbyggende fordele ved aminosyrer, giver Myamino Energy et hav af fordele til dem, der leder efter det ekstra boost under deres træninger. Fra morgenstunden af kan du vågne op og få en energifyldt morgentræning med Myamino Energy.

Størstedelen af aminosyrer indeholder høje koncentrationer af BCAA’er, mere specifikt, leucin, isoleucin og valin. Her kommer vi til at dykke ind i Myamino Energy formlen for at give dig et indblik i vores nyeste innovation.

Myamino Energy ingredienser

Myamino Energy er et skridt foran. Bestående af 15 ingredienser pr. servering, herunder ikke-essentielle aminosyrer og citrullinmalat, er dette det udeelle kosttilskud til dem, der ønsker at forbedre deres energi og opretholde muskler i løbet af dagen.

Leder du efter et ekstra kick? Det kick er muligt at få ved hjælp af Myamino Energy, som indeholder to naturlige komponenter samt giver dig ca. 100 mg koffein pr. portion, der stammer fra grøn te og grøn kaffeekstrakt.

Hvordan hjælper aminosyrer din krop?

Myamino Energy

Myamino Energy giver mange aminosyrer, der hjælper til genopbygning, øget muskelfunktion og forebyggelse af muskelnedbrydelse. Værd at lægge mærke til er at denne banebrydende formel tilbyder glutamin (muskelgenopbygning), citrullin (ekstra pump), og de tre store BCAA’er, der skaber en kraftfuld all-in-one blanding, der effektivt virker som pre-, intra- og post workout kosttilskud.

På grund af lavt sukker og kalorieindhold vil denne smagfulde pick-me-up ikke straffe din bankkonto eller bryde livremmen. Perfekt til alle på diæt, da Myamino Energy giver alle de nødvendige aminosyrer til at understøtte muskelvedligeholdelse under et kalorieunderskud, mens du stadig får et boost til din HIIT-træning. Fik vi nævnt, at vi har gjort brug af grøn te og grøn kaffe? Det tænkte vi nok, men vidste du, at disse naturlige ingredienser alle er forbundet med vægttab? Wiiiin

Hvornår skal Myamino Energy indtages? 

Selvom Myamino Energy er en energiformel til hele dagen, så anbefaler vi at tage 1-3 portioner før træning for at få et pumpende boost til fx din #neverskiplegday træning. Men dette skal selvfølgelig ikke forhindre dig i at starte din mandag morgen med en yummie pick-me-up eller endda lindre din post-workout træthed.

Tank op med et bredt udvalg af smagsvarianter. Alt fra Blue Raspberry til Peach Mango.
Nu er det tid til at opfriske din livsstil.

Guide til Myamino Energy – Sort på hvidt

Nu er du nået hertil i artiklen, men begynder at miste fokus. Slip bekymringerne for vi i har selvfølgelig lavet en forenklet Myamino guide for at give dig et overblik over dine muligheder.

Med kun 100 mg koffein pr. portion kan du selv være herre over din energi – alt afhængigt af dine daglige mål.

Hvornår? Hvor meget? Hvorfor?
Morgen 1-2 serveringer Vær vågen til dagens første to-do. Et smagfuldt wake-up call.
Middag 1-2 serveringer Den ideelle pick-me-up i løbet af en arbejdsdag. Det vedligeholder endda musklerne, når du ikke træner – bonus!
Pre-workout 2-3 serveringer Perfekt til at booste din træningsintensitet med 2-3 serveringer. Du får øget fokus, årvågenhed og energi.
Gå ikke glip af de nyeste artikler, opskrifter, tilbud og produktnyheder – tilmeld dig til vores nyhedsbrev allerede i dag. Tilmeld dig her