Kosttilskud

Mygainer | Et perfekt kosttilskud til muskelopbygning

Kosttilskud til styrke og muskelopbygning

Mygainer er det sidste nye kosttilskud, når det kommer til styrke og muskelopbygning. Folk der kæmper med at bevare vægten oppe for at bygge muskelmasse, er MyGainer det helt rette for dig. En seriøs størrelse og styrke kan kun opnås, når din krop er i kalorieoverskud. Du er simpelthen nødt til at indtage mere, end du forbrænder.MyGainer

Mygainers unikke sammensætning af stærkt opløselige kulhydrater, Carb10™ og stærkt forgrenet cyklisk dextrin er gode til at genopbygge glykogen lagringen i musklerne, som nedbrydes under motion. Ergo er MyGainers essentiel for en optimal restitution og genopbygning.

Det er en overlegen færdigblandet protein- og kulhydratsblanding i pulverform, som er tilsat amaranth og chufa, L-glutamin, BCAA, multivitaminer og enzymer.

Er Mygainer det rette valg for dig?mygainer myprotein

Den første grund til, at nogen kigger efter kosttilskud for øget masse, er ofte med det formal at opbygge muskelmasse. Lige så indlysende som det kan lyde, er det langt fra alt.
Hvad end grunden til at tage lidt på i vægt er, så er det bare ikke lige let for alle mennesker. Nu vil der sikkert være nogen, der ruller øjne af de ”stakler”, der ikke kan tage på i vægt, da mange andre kæmper en brag kamp for at tabe sig.

Her er det et spørgsmål om kropstype. Specielt hvis du prøver at gaine seriøs muskemasse og fra naturens side er lean, eller hvis du er typen, der kan indtage et utal af burgere, uden at det sætter sig på sidebenene, så kan det blandt også skyldes et meget højt stofskifte.
Mygainer er en sund mulighed for en sund vægtøgning i kombination med en varieret kost. Der er mange måder at øge sin størrelse. Både gode og dårlige måder, hvilket vi lige tager et ekstra kig på nu.

Opnå gains på den rigtige måde

Er der virkelig en rigtig og forkert måde at opnå gains? Selvfølgelig afhænger det også af din definition af størrelse. Hvis du har for mål at udvikle en større muskelmasse, så afhænger en stor del af resultatet af det brændstof, som du giver din krop. Du kan sagtens være aktiv i dit gym hver dag med tunge løft og sved på panden, men hvis du ikke indtager den rette mængde protein og kulhydrat, som netop din krop har brug for, så kan du ende med at forbrænde flere kalorier, end du indtager.

Regel nr. 1 for øget muskelmasse

For at opnå gains er at sikre et kalorieoverskud. I princippet ville du kunne spise rigeligt af is og dybstegt kylling som Tom Hardy hævder, at han gjorde for at bulke op til rollen som Bane i Batman. MEN selvom det på kort sigt vil kunne fungere for nogen med en kort deadline, så er det bestemt ikke sundt, og den nye vægtøgning kan rent faktisk bare være rent fedt.

Det behøver altså ikke at handle om strikse diæter. Det er her, at MyGainer kommer ind i billedet. Hvis du er i tvivl om, hvad din krop har brug for til at udvikle sig, samtidig med at du opretholder dine tunge løft under træningen, så kan du drage fordel af vores produkt og vide, at dine gains er på vej i den rigtige retning.

Protein + Kulhydrat = Gains

To af dine allierede i målet om øget muskelmasse er kulhydrater og proteiner. Protein bidrager til øgning og vedligeholdelse af massen. Kulhydrater bidrager til genopretning af en normal muskelfunktion efter intensiv og/eller langvarig fysisk træning, der fører til muskeltræthed og udtømning af glykogen lagringen i muskulaturen. Denne gavnlige effekt opnås ved indtagelse af kulhydrater fra alle kilder med et samlet indtag på 4 g pr. Kg. Kropsvægt. Dette indenfor et tidsrum de første 4 timer og senest 6 timer efter meget intensiv og/eller langvarig motion.

Hvad er doseringen af Mygainer?

Kosttilskud mygainerVi anbefaler, at du tilfører 1½ scoops til 500-1000 ml vand eller sødmælk. Selvfølgelig i en Myprotein shaker. Sødmælk er en god idé at indtage, hvis du tilhører dem, der har svært ved at tage på.
Dog behøver du ikke kun at indtage MyGainer som din proteinshake, da du sagtens kan bruge det som ingrediens til din yoghurt, skyr, havregrød eller I smoothies, så der er rig mulighed for at indtage det på ethvert tidspunkt af døgnet.

 

Vores artikler skal kun bruges til informative og uddannelsesmæssige formål og må aldrig tages udgangspunkt i som værende lægehjælp. Hvis du er bekymret for dit helbred, så anbefales det at konsultere en sundhedsfaglig professionel, inden du tager kosttilskud eller introducerer større ændringer i din kost.Myprotein

Myprotein

Forfatter og ekspert


Gå ikke glip af de nyeste artikler, opskrifter, tilbud og produktnyheder – tilmeld dig til vores nyhedsbrev allerede i dag. Tilmeld dig her