Kosttilskud

THE Whey+ | Den næste generation af sportsernæring

Proteiner er lige blevet dét bedre med lancering af THE Whey+. Optimer din vækst og muskeloptræning med denne avancerede og unikke proteinblanding.

The Whey+ kombinerer den reneste valleisolat med GroPlex™ – en dynamisk blanding af hurtigt og langsomt fordøjende proteiner som øger muskelvækst, samt optimerer genoptræningen af muskler med et BCAA, leucin og glutamin boost.

Plus, THE Whey+ giver alle absorptionsfordele ved både Micellar kasein og valle, alt sammen i denne ene avancerede formel.

Her er grundende til, hvorfor du er nødt til at opgradere din protein shake til THE Whey+

THE Whey+

GroPlex™

Vi har inkluderet GroPlex™, vores dynamiske blanding af hurtigt fordøjende hydrolyseret valleprotein og langsomt fordøjende Micellar kasein.

Hydrolyseret valleprotein har haft sine aminosyrer brudt i kortere kæder – det fylder dine muskler med en hurtig proteinkilde, når de har mest brug for det.

Kombineret med Micellar kasein giver det langsomme fordøjelsesprotein – GroPlex™ en faset frigivelse af højkvalitets protein som betyder, at det fortsat forsyner dine muskler med alt, hvad de har brug for, selv langt efter din træning.

Endvidere har en nylig undersøgelse vist, at GroPlex™ er i stand til at fordoble insulinniveauerne i blodet mod en placebo. Hvis du ikke vidste det allerede, er insulin et vigtigt hormon, som øger aminosyreoptagelsen i musklerne – hvilket betyder forbedret proteinsyntese, mere vækst og bedre genopbygning af musklerne.

PhaseTech™ BCAA

The Whey + giver hele 6g BCAA pr. Servering kombineret med vores unikke PhaseTech ™ beadlets for en frigivelse over tid – så fordelene varer længe, ​​selv langt efter du er stoppet med at løfte vægte.

Tre af de ni essentielle aminosyrer betegnes som forgrenede aminosyrer, herunder leucin, isoleucin og valin. Videnskabelig forskning har vist at BCAA’er, især leucin, øger den hastighed hvormed nye muskelproteiner dannes, samt nedsætter proteinafbrydelsens hastighed. Enkelt sagt spiller de en vigtig rolle i opbygning og reparation af muskler.

PhaseTech™Glutamin

Vi har også inkluderet glutamin i vores PhaseTech ™ næringsmiddelafgivelsessystem – en aminosyre kendt for sin rolle i proteinsyntesen. Glutamin er et populært aminosyretilskud blandt atleter og sportsfolk, og anvendes under muskelkontraktion og muskelproteinsyntese. Uden det kan muskelvæksten altså være mindre.

Whey Protein Isolat

Vi har blandet vores PhaseTech ™ næringsmiddelafgivelsessystem og GroPlex ™ med det reneste valleproteinisolat, som er blevet filtreret for at fjerne det meste af fedt og kulhydrater, som er naturligt til stede i andre former for valleprotein – hvilket gør det til hele 90 % protein.

Hvem er THE Whey+ til?

Hvis du sætter alt det hårde arbejde ind for at nå dine fitness- og sportsmål, hvorfor så ikke se de bedste resultater? Denne avancerede proteinformel er til enhver, der ønsker at bryde igennem barrierer og få overlegne resultater fra deres træning.

Hvornår bør det indtages?

Den langsomme frigivelse af protein og aminosyrer gør THE Whey+ ideel til efter en træning og til perioder, hvor du ikke har spist som eksempelvis om morgenen, mellem måltider eller før sengetid.

Overlegne blandinger giver overlegne resultater. Slip din energi løs med PhaseTech™ – den næste generation af sports ernæring.

Vores artikler skal kun bruges til informative og uddannelsesmæssige formål og må aldrig tages udgangspunkt i som værende lægehjælp. Hvis du er bekymret for dit helbred, så anbefales det at konsultere en sundhedsfaglig professionel, inden du tager kosttilskud eller introducerer større ændringer i din kost.


  1. Glanbia Nutritionals. GroPlex significantly increases insulin response. CP-TB-2012-1.
  2. Blomstrand, E., Eliasson, J., Karlsson, H. K., & Köhnke, R. (2006). Branched-chain amino acids activate key enzymes in protein synthesis after physical exercise. The Journal of nutrition, 136(1), 269S-273S.
  3. Higashiguchi, T., Hasselgren, P. O., Wagner, K., & Fischer, J. E. (1993). Effect of glutamine on protein synthesis in isolated intestinal epithelial cells.Journal of Parenteral and Enteral Nutrition, 17(4), 307-314.


Evangeline Howarth

Evangeline Howarth

Forfatter og ekspert

Evangeline har deltaget i konkurrencepræget sportsgrene siden en ung alder. Som en kvalificeret RYA Dinghy Instructor forstår hun vigtigheden i en god ernæring som det rette brændstof til ekstrem- og udholdenhedssport, især på grund af hendes erfaring i Team GBR Squads samt lede og coache hendes universitets første hold.

I sin fritid elsker Evangeline at løbe - især maraton. I weekenderne finder du hende i gang med vandsport eller at vandre i bakker. Hendes yndlings aftener bliver brugt på en HIIT-session eller squats i træningscentret, inden hun forkæler sig selv med smagfuld og krydret mad og masser af grøntsager - yum!

Få mere at vide om Evies erfaring her.


Se dagens tilbud og få dine favoritter med gode rabatter. Klik her