Livsstil

Morgenrutine hacks | Råd fra Londons førende life coach

Ikke alle er i stand til at springe ud af sengen klar til at starte med det samme, og det forstår vi udmærket godt.

Når det kommer til den perfekte morgenrutine, er alle forskellige, så det handler om at træffe valg, der er bedst for din egen livsstil og dine mål. Nogle mennesker er mest produktive om aftenen, og der er ikke noget galt i det, men der er nogle enkle ting, du kan gøre for at sikre dig, at du sætter dig op til den bedst mulige start, selvom du faktisk ikke kan tale med nogen før 10:00.

Vi fik den førende London livscoach, Nick Hatter, til at dele et par afprøvede og testede tips til opsætning af den mest effektive, sunde og produktive morgenrutine.

Nick er en akkrediteret livscoach med en imponerende liste over kvalifikationer og grader at hente erfaringer fra, herunder træning i psykodynamik og kognitiv adfærdsmæssig coaching. Hans klienter spænder fra berømtheder, administrerende direktører, skuespillere, musikere, iværksættere og endda andre terapeuter.

Hvis du vil have hjælp til at skabe en mere positiv morgenrutine, er du kommet til det rette sted.

Vi har meget mere støtte til dig på din søgen efter at naile den perfekte morgenrutine, lige fra praktiske tips til, hvordan du kan stå op tidligere til lækre morgenmadsmuligheder, der gør det lettere at forlade din seng.

Hader du at tage din træning i slutningen af dagen?

Kan du ikke tænke på noget værre end at trække dig selv gennem en træning efter en lang dag med Zoom-møder og e-mails? Nogle gange er sofaens opkald bare alt for fristende i slutningen af det hele. Hvis du kan ofre et par runder af snooze-knappen om morgenen, kan du smadre nogle øvelser, før du endda har tid til at tale dig selv ud af det.

Lær at stå tidligt op | Måder at komme ud af sengen

Motivation

Lær at stå tidligt op | Måder at komme ud af sengen

Kom tilbage til en god rytme med disse råd.

2020-08-10 17:30:10Skrevet af Evangeline Howarth

Opskrifter værd at komme ud af sengen til

At forlade varmen fra din dyne bliver så meget lettere, når du også har disse lækre morgenmad at se frem til, stol på os. Højt i protein og fuld af smag, er de den perfekte måde at få din fridag til en stærk start.

Havregryns cupcakes | Protein morgenmads idé

Sunde Opskrifter

Havregryns cupcakes | Protein morgenmads idé

2019-10-18 06:26:26Skrevet af Lauren Dawes

5 forslag på mættende og sund morgenmad

Ernæring

5 forslag på mættende og sund morgenmad

2018-09-25 07:10:59Skrevet af Vanessa Gantzel

Bagt havregrød med blåbær & hindbær

Sunde Opskrifter

Bagt havregrød med blåbær & hindbær

2020-03-29 14:26:31Skrevet af Lauren DawesLauren Dawes

Lauren Dawes

Forfatter og ekspert

Lauren har en kandidat i engelsk litteratur oprindeligt fra syden. Hun har altid elsket at svømme, og så har hun få øjnene op for vægttræning. Derudover giver hun sig tid til fordybelse for at forbedre hendes zen på hendes ugentlige hot yoga time.

I weekenden plejer hun at lave mad eller spise en lækker brunch, og hun nyder at prøve nye opskrifter med hendes roomies - især fordi de forsøger at ryste SU-menuen af sig bestående af pasta. Først og fremmest er hun fast overbevist om at leve i balance mellem træning og et glas gin.

Få mere at vide om Laurens erfaring her.


Se dagens tilbud og få dine favoritter med gode rabatter. Klik her