Dessert & Snacks

Fluffy bubble tea protein pandekager

Hvem siger, at bubble tea kun kan nydes som en drink? Prøv med bubble tea protein pandekager!


Med denne super kreative opskrift kan du nyde de smagsoplevelser, du elsker i en lækker stak fluffy protein pandekager. Dét er, hvad vi kalder en god start på dagen.

Bubble tea er en taiwanesisk te-baseret drink, der er kendt for at have et tykt toplag skum og boble-lignende tapioca-perler i bunden af drikken. Det er fortsat med at vokse i popularitet siden dets opfindelsen i 1980’erne. Du har sandsynligvis bemærket masser af bubble-tecaféer, der dukker op.

Vi besluttede at bringe en smag af Taiwan til din brunch med denne unikke pandekageopskrift. Det er en fantastisk måde at skifte ting ud på, mens du stadig understøtter din træningsrutine, da de indeholder imponerende 36 g protein pr. portion.

Tip: tricket til at få perfekte lette og fluffy bubble tea protein pandekager er at være blid, når du folder de piskede æggehvider til resten af dejen. Så vær ekstra forsigtig med denne del af opskriften. Du ønsker måske endda at gøre det i to dele i stedet for alt på én gang.

Antal: 2

Ingredienser

Til pandekagerne:

Til toppings:

bubble tea pandekager

Fremgangsmåde

  1. Først placeres en lille pande med vand over en medium / høj temperatur for at koge op. Tilsæt derefter dine tapioca-perler og kog i 3-4 minutter. Dræn perlerne, føj dem til en skål koldt vand, og sæt dem derefter til side.
  2. Lav derefter milk tea glasur ved at tilføje FlavDrops, scoop protein og 150 ml mælk til en lille skål og bland. Afsæt til senere.
  3. Sigt melet i en skål og tilsæt derefter protein og bagepulver. Tilsæt derefter mælken og kokosnøddeolien og pisk, indtil den er helt blandet sammen.
  4. Del æggeblommerne fra æggehviderne. Du har kun brug for æggehviderne, så læg æggeblommerne til side for en anden opskrift. Tilsæt hviderne i en separat skål og pisk op, indtil de er stive og fluffy.
  5. Derefter kom æggehviderne i skålen med pandekagedejen. Vend dem forsigtigt ind. Du vil gerne opnå, at blandingen skal kombineres, men vil ikke miste al den luft, du har oprettet ved piskningen.
  6. Kom en non-stick pande over lav varme og tilsæt en teskefuld kokosnøddeolie. Når det opvarmes, tilsættes en skum af dejen på panden og kog i ca. 10 minutter på meget lav varme. Toppen af pandekagen skal være dækket med små bobler og se tør ud omkring kanterne.
  7. Vend pandekagen forsigtigt og kog i 1-2 minutter. Hold varm, mens du gentager med resten af dejen.
  8. Stak pandekagerne, hæld milk tea glasuren over toppen og drys med tapioca-perler.

God fornøjelse.

Carb Crusher protein pandekager | Sund dessert

Sunde Opskrifter

Carb Crusher protein pandekager | Sund dessert

2018-09-03 07:24:08Skrevet af Lauren Dawes

Amerikanske pandekager | Protein pandekager

Sunde Opskrifter

Amerikanske pandekager | Protein pandekager

2019-08-09 05:16:14Skrevet af Lauren Dawes

Ernæringsinformation

Per portion

Calories 494
Total Fat 10g
Total Carbohydrates 65g
Protein 36g


Lauren Dawes

Lauren Dawes

Forfatter og ekspert

Lauren har en kandidat i engelsk litteratur oprindeligt fra syden. Hun har altid elsket at svømme, og så har hun få øjnene op for vægttræning. Derudover giver hun sig tid til fordybelse for at forbedre hendes zen på hendes ugentlige hot yoga time.

I weekenden plejer hun at lave mad eller spise en lækker brunch, og hun nyder at prøve nye opskrifter med hendes roomies - især fordi de forsøger at ryste SU-menuen af sig bestående af pasta. Først og fremmest er hun fast overbevist om at leve i balance mellem træning og et glas gin.

Få mere at vide om Laurens erfaring her.


Se dagens tilbud og få dine favoritter med gode rabatter. Klik her