Dessert & Snacks

Carb crusher vegansk cheesecake med 3 ingredienser

Denne carb crusher vegansk cheesecake er helt igennem plantebaseret og tager mindre end 10 minutter at lave! Tal lige om at tilfredsstille sine cravings på kort tid.

Uanset om du er veganer eller ej, burde du nu være fortrolig med vores Vegan Carb Crusher proteinbarer – og hvis du ikke er, skylder du dig selv at ændre det med det samme.

Disse utrolige snacks med lavt sukkerindhold er dækket af en rig mørk chokolade og er lagdelt med sticky karamel, perfekt til at knuse de søde cravings med mindre end 2 g sukker i hver bar.

Hver Vegan Carb Crusher er også fyldt med imponerende 15 g plantebaseret protein, hvilket gør dem til en lækker måde at fylde dit daglige indtag på og ramme dine makroer.

Med denne søde og enkle veganske cheesecake opskrift kan du tage dit veganske snacking-game til det næste niveau. Disse godbidder er ideelle til aftener, når du bare har lyst til en dessert for at afslutte et måltid, men ikke vil gøre en alt for stor og omfattende indsats for at sammensætte noget kompliceret eller vente på en fuld omgang bagning.
Du har bare brug for et par ingredienser for at fremstille en magisk vegansk cheesecake, og du får noget himmelsk inden for få minutter.

Antal: 3

Ingredienser

Valgfri toppings:

  • Mørk chokoladesauce

vegansk cheesecake

Fremgangsmåde

  1. Bland vegansk flødeost og vanilje Flavdrops i en skål. Kontroller smagen efter ca. 6 dråber og tilsæt mere, hvis du har lyst til, at den har brug for det. Sæt til side.
  2. Skær derefter dine Vegan Carb Crushers ud – vi gik efter klassisk peanut butter, men alle af vores uimodståelige smage fungerer – og fordel dem jævnt mellem tre små ramekins. Opbevar nogle af stykkerne til overs med.
  3. Spoon nu flødeostblandingen jævnt mellem ramekinerne oven på Vegan Carb Crusher-bunden. Glat med en kniv eller bagsiden af en ske for at få et jævnt lag.
  4. Top hver af dem med de resterende stykker Vegan Carb Crusher, og hvis du føler dig ekstra overbærende så dryp med mørk chokoladesauce henover.
  5. Nyd med det samme, eller opbevar i køleskabet i 2-3 dage.

Ernæringsinformation

Per portion

Calories 377
Total Fat 11,6g
Total Carbohydrates 16g
Protein 28g


Lauren Dawes

Lauren Dawes

Forfatter og ekspert

Lauren har en kandidat i engelsk litteratur oprindeligt fra syden. Hun har altid elsket at svømme, og så har hun få øjnene op for vægttræning. Derudover giver hun sig tid til fordybelse for at forbedre hendes zen på hendes ugentlige hot yoga time.

I weekenden plejer hun at lave mad eller spise en lækker brunch, og hun nyder at prøve nye opskrifter med hendes roomies - især fordi de forsøger at ryste SU-menuen af sig bestående af pasta. Først og fremmest er hun fast overbevist om at leve i balance mellem træning og et glas gin.

Få mere at vide om Laurens erfaring her.


Se dagens tilbud og få dine favoritter med gode rabatter. Klik her