Dessert & Snacks

Chokoladebomber til varm kakao

Du SKAL prøve disse chokoladebomber til varm kakao.

Vi er gået sammen med Fitwaffle for at give dig overdådige julegodter.

Disse chokoladebomber til varm kakao er den juleforkælelse, som vi alle har ventet på. De er lavet med 3 enkle ingredienser og bliver til noget helt særligt, når varm mælk hældes over dem. Tænk på en fyldig, flydende, smeltet chokoladesensation, der også indeholder en dejlig lille proteinsats.

Antal: 3

Ingredienser

Til servering: 200 ml varm mælk (pr. chokoladebombe)

chokoladebomber til varm kakao
Fremgangsmåde

  1. Pensl din form med smeltet chokolade, så den bliver dækket så jævnt som muligt uden huller, helt op til kanten. Stil formen i fryseren i 15 minutter, så chokoladen kan sætte sig.
  2. Tag forsigtigt hver af chokoladebombe-halvdelene ud af formen én for én. Tryk kanten af den ene halvdel mod en varm pande i et par sekunder for at smelte den lidt, og tilsæt derefter en spiseskefuld proteinpulver til varm kakao og en håndfuld mini marshmallows i midten.
  3. Smelt kanten af den anden halvdel af chokoladebomben ved at trykke den mod den varme pande igen og tryk derefter forsigtigt begge halvdele af chokoladebomben sammen. Når chokoladen er kølet af, skal den smelte sammen, så du får en komplet kugle med Protein Hot Chocolate indeni.
  4. Opbevar dine chokoladebomber i køleskabet, indtil de er klar til brug, eller server dem straks ved at lægge dem i et krus og hælde varm mælk over dem for at smelte dem. Rør hele tiden, indtil du får en virkelig glat og fyldig varm kakao.
Chokolade bounty kokosbidder med protein

Sunde Opskrifter

Chokolade bounty kokosbidder med protein

Til alle jer der elsker bounty.

2020-09-18 11:48:46Skrevet af Lauren Dawes

Chokolade Butterdejsstænger Med Protein Spread

Sunde Opskrifter

Chokolade Butterdejsstænger Med Protein Spread

Prøv et twist af en café klassiker.

2019-12-05 17:28:38Skrevet af Lauren Dawes

Ernæringsinformation

Per portion

Calories 306
Total Fat 12,5g
Total Carbohydrates 36g
Protein 11,8g


Lauren Dawes

Lauren Dawes

Forfatter og ekspert

Lauren har en kandidat i engelsk litteratur oprindeligt fra syden. Hun har altid elsket at svømme, og så har hun få øjnene op for vægttræning. Derudover giver hun sig tid til fordybelse for at forbedre hendes zen på hendes ugentlige hot yoga time.

I weekenden plejer hun at lave mad eller spise en lækker brunch, og hun nyder at prøve nye opskrifter med hendes roomies - især fordi de forsøger at ryste SU-menuen af sig bestående af pasta. Først og fremmest er hun fast overbevist om at leve i balance mellem træning og et glas gin.

Få mere at vide om Laurens erfaring her.


Se dagens tilbud og få dine favoritter med gode rabatter. Klik her