Dessert & Snacks

Crème Brulée Protein Ice Cream | World’s Kitchen

Vi fejrer vores yndlings smage fra hele verden i vores sortiment af World’s Kitchen.

Du kan muligvis ikke rejse så meget, som du gerne vil lige nu, men vi er her for at sikre, at du stadig kan nyde de smage, du elsker fra hele verden. Udvid din horisont og sæt nye smage på prøve med vores World’s Kitchen-sortiment – ideelt til at sætte gang i din daglige ernæring.

Det kan ikke benægtes, at franskmændene ved, hvordan man laver dessert. Rig og overbærende crème brulée (som bogstaveligt talt betyder brændt fløde) er en traditionel sød dessert fra Frankrig, der har en glat vanillecreme med en hård karamelliseret sukkertop.

Vores Impact Whey Protein med crème brulée-smag er den perfekte måde at nyde en sådan overbærende smag på – uden at skulle bekymre dig om at få dårlig samvittighed over din hårdt tjente træningsfremgang. Det er fantastisk som en protein shake alene med mælk eller vand, eller hvis du føler dig lidt ekstra, hvorfor ikke prøve at lave en lækker protein-is?

Silkeblød og lavet med blot et par enkle ingredienser, vil denne creme brulée-is tilfredsstille din is-craving efter middagen. Se hvordan du laver det nu.

Antal: 2

Ingredienser

Crème Brulée Protein Ice Cream

Fremgangsmåde

  1. Kom alle ingredienserne i en foodprocessor eller blender og blend indtil konsistensen er glat og uden klumper.
  2. Overfør til en frysevenlig beholder såsom en Tupperware eller bageform og frys indtil det har sat sig (mindst 4 timer).
  3. For at servere, så scoop ud og top med dine favorit toppings. Vi har gået med friske jordbær.
Eton Mess Protein Frozen Cheesecake | World’s Kitchen

Sunde Opskrifter

Eton Mess Protein Frozen Cheesecake | World’s Kitchen

Eton mess + cheesecake = dessert goals.

2020-09-04 06:36:59Skrevet af Lauren Dawes

Ernæringsinformation

Per portion

Calories 363
Total Fat 10g
Total Carbohydrates 49g
Protein 20,8g


Lauren Dawes

Lauren Dawes

Forfatter og ekspert

Lauren har en kandidat i engelsk litteratur oprindeligt fra syden. Hun har altid elsket at svømme, og så har hun få øjnene op for vægttræning. Derudover giver hun sig tid til fordybelse for at forbedre hendes zen på hendes ugentlige hot yoga time.

I weekenden plejer hun at lave mad eller spise en lækker brunch, og hun nyder at prøve nye opskrifter med hendes roomies - især fordi de forsøger at ryste SU-menuen af sig bestående af pasta. Først og fremmest er hun fast overbevist om at leve i balance mellem træning og et glas gin.

Få mere at vide om Laurens erfaring her.


Se dagens tilbud og få dine favoritter med gode rabatter. Klik her